Nationaal Computer Forum
Voor al je problemen met computers, tablets en smartphones

Niet-verbonden netwerkstation (A.)

Weergegeven resultaten: 1 t/m 15 van 15
  1. #1
    Junior Member
    Geregistreerd
    8 juni 2013
    Berichten
    73
    Bedankt
    30
    Thanked 1 Time in 1 Post

    Standaard Niet-verbonden netwerkstation (A.)

    Goeden Morgen

    Ik heb een Niet-verbonden netwerkstation (A.) op mijn pc staan gemerkt met een rode (X) na het draadloze internet is dat verschenen.
    Weet iemand hoe dat verwijderd kan worden?

  2. #2
    Moderator Rubensky's schermafbeelding
    Geregistreerd
    17 oktober 2011
    Berichten
    4.803
    Bedankt
    22
    Is bedankt: 179

    Standaard Re: Niet-verbonden netwerkstation (A.)

    Is het een verbinding die je met een netwerkschijf gemaakt hebt?

    Klik er op met de rechtermuisknop en kies: Verbinding verbreken.
    Tenzij je naam Google is, hou op met te doen alsof je alles weet!

    Goed geholpen en wens je als dank een donatie te doen? Klik dan hier.

  3. #3
    Junior Member
    Geregistreerd
    8 juni 2013
    Berichten
    73
    Bedankt
    30
    Thanked 1 Time in 1 Post

    Standaard Re: Niet-verbonden netwerkstation (A.)

    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door Rubensky Bekijk bericht
    Is het een verbinding die je met een netwerkschijf gemaakt hebt?

    Klik er op met de rechtermuisknop en kies: Verbinding verbreken.
    ***********************************
    Dank voor de reactie.

    Nee geen netwerkschijf.

    Heb de verbinding verbroken zonder resultaat.

  4. #4
    Senior Member aarie25's schermafbeelding
    Geregistreerd
    12 april 2013
    Locatie
    lichtenvoorde
    Berichten
    3.611
    Bedankt
    10
    Is bedankt: 247

    Standaard Re: Niet-verbonden netwerkstation (A.)

    Heb je na het verbreken de computer al eens opnieuw opgestart?

  5. #5
    Moderator Rubensky's schermafbeelding
    Geregistreerd
    17 oktober 2011
    Berichten
    4.803
    Bedankt
    22
    Is bedankt: 179

    Standaard Re: Niet-verbonden netwerkstation (A.)

    Post eens een screenshot van hoe het eruit ziet. Dit zodat we kunnen bepalen wat het dan wel is.
    Tenzij je naam Google is, hou op met te doen alsof je alles weet!

    Goed geholpen en wens je als dank een donatie te doen? Klik dan hier.

  6. #6
    Junior Member
    Geregistreerd
    8 juni 2013
    Berichten
    73
    Bedankt
    30
    Thanked 1 Time in 1 Post

    Standaard Re: Niet-verbonden netwerkstation (A.)

    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door Rubensky Bekijk bericht
    Post eens een screenshot van hoe het eruit ziet. Dit zodat we kunnen bepalen wat het dan wel is.
    *************************

    Hoe doe ik dat, heb het nog nooit gedaan.

  7. #7
    Senior Member aarie25's schermafbeelding
    Geregistreerd
    12 april 2013
    Locatie
    lichtenvoorde
    Berichten
    3.611
    Bedankt
    10
    Is bedankt: 247

    Standaard Re: Niet-verbonden netwerkstation (A.)

    Zo zal het moeten lukken ->

    U wil een goede schermafbeelding uit uw eigen computer posten?

    Druk eerst op de PrtSC (PrintScreen) toets.
    De afbeelding is nu opgeslagen in het geheugen van Windows.

    Start Paint en via de toetscombinatie Ctrl + V plakt u de afbeelding in Paint.
    Bij opslaan kiest u voor JPG, u geeft een naam aan de te opslaan afbeelding en u slaat dan de afbeelding op een makkelijk terug te vinden lokatie op.

    Nu gaat u naar IMGDumper
    Klik daar op de knop Bladeren en vervolgens navigeert u nu naar de lokatie waar u de afbeelding hebt opgeslagen.
    Dubbelklik vervolgens op de afbeelding - nu wordt deze geuploaded.
    Zodra de upload gedaan is - opent er een nieuw venster.
    In dat nieuwe venster kopieert u van de aangeboden links enkel de bovenste link en die plakt u dan in uw nieuwe bericht erbij.

  8. aarie25 wordt bedankt door:


  9. #8
    Junior Member
    Geregistreerd
    8 juni 2013
    Berichten
    73
    Bedankt
    30
    Thanked 1 Time in 1 Post

    Standaard Re: Niet-verbonden netwerkstation (A.)

    Gaat moeilijk, de bestanden zijn te groot.

    Ben njpg-beeld.jpg steeds aan het proberen om ze kleiner te maken, sorry voor het wachten.

    --- Update ---

    jpg-beeld.jpg is dit de bedoeling?

    --- Update ---

    jpg-beeld.jpg

    --- Update ---

    jpg-beeld.jpg het lukt me niet.

    --- Update ---

    ja, dikwijls herstart.

    Het zal toch niet liggen aan het feit dat ik eerst alles op draadloos heb ingesteld en daarna weer op kabel ben overgegaan?

    Ook valt Internet regelmatig uit en moet het dan verbreken en weer verbinding laten maken dan werkt het weer.

    Ik moet een ander foto programma zoeken waar de beelden kleiner op zijn maar vind het niet.
    Laatst gewijzigd door Henny2; 3 januari 2017 om 17:32 Reden: Beeld is te groot.

  10. #9
    Senior Member aarie25's schermafbeelding
    Geregistreerd
    12 april 2013
    Locatie
    lichtenvoorde
    Berichten
    3.611
    Bedankt
    10
    Is bedankt: 247

    Standaard Re: Niet-verbonden netwerkstation (A.)

    De foto is duidelijk hoor
    Ik snap alleen niet waarom dit in jou wifi staat ->
    NTFS is het standard bestandsysteem van Windows NT, met inbegrip van latere versies van Windows 2000, Windows XP, Windows Vista, Windows Server 2003, Windows Server 2008, Windows 7 en Windows 8. NTFS is bedoeld voor gebruik met Windows systeemschijven (Harde Schijven en Solid State Schijven).

    Sinds wanneer staat dit er tussen?
    Kun je de computer niet terugzetten naar een herstelpunt voor dat dit is toegevoegd?
    Laatst gewijzigd door aarie25; 3 januari 2017 om 21:26

  11. #10
    Junior Member
    Geregistreerd
    8 juni 2013
    Berichten
    73
    Bedankt
    30
    Thanked 1 Time in 1 Post

    Standaard Re: Niet-verbonden netwerkstation (A.)

    Dat staat er al te lang, ik kan terug gaan naar 29.12.16 toen heb ik Incredimail erop gezet dat kan mogelijk de dader zijn.

    --- Update ---

    Ben toch terug gegaan naar de 29.12.16 het was niet de oorzaak.

    Ga nu een back-up van het Systeem eens proberen.

  12. #11
    Established Member
    Geregistreerd
    21 maart 2016
    Berichten
    284
    Bedankt
    0
    Is bedankt: 10

    Standaard Re: Niet-verbonden netwerkstation (A.)

    En een rechtse klik in de verkenner op A en dan kiezen voor "verwijderen"? Dat kan / lukt niet?

  13. #12
    Moderator Rubensky's schermafbeelding
    Geregistreerd
    17 oktober 2011
    Berichten
    4.803
    Bedankt
    22
    Is bedankt: 179

    Standaard Re: Niet-verbonden netwerkstation (A.)

    Je kan de verbinding gewoon zo verbreken:

    Je klikt met de rechtermuisknop op de schijf waar het rode kruis bij staat. (Heb er op de foto een rood kader bij geplaatst.)



    Als je dat gedaan heb krijg je het menu te zien uit mijn volgende foto klik dan op Verbinding verbreken. Zie rode kader.

    Tenzij je naam Google is, hou op met te doen alsof je alles weet!

    Goed geholpen en wens je als dank een donatie te doen? Klik dan hier.

  14. #13
    Junior Member
    Geregistreerd
    8 juni 2013
    Berichten
    73
    Bedankt
    30
    Thanked 1 Time in 1 Post

    Standaard Re: Niet-verbonden netwerkstation (A.)

    Ben het bestand toch woord geraakt al kan ik niet precies zeggen wat ik heb gedaan..

    Heb eens bij de verborgen bestanden gekeken en daar stond een stuk muziek uit der Mikado van Sullivan wat er helemaal niet thuis hoorde en een bestandje met een 0 erin, en die verwijderd.

    Ik werk nogal veel met muziek "Finale en een ander programma deze alleen voor XML files"

    Wifi is nodig anders werk internet helemaal niet, voorheen was het Ethernet.



    Heb hier nog een link van iemand die wel 5x een bestand met rode X had.

    http://www.seamine.be/28-10-2010%209-24-51.png

    Maar alle raadgevingen hebben bijgedragen tot de eindoplossing waarvoor mijn hartelijke dank.

  15. #14
    Senior Member aarie25's schermafbeelding
    Geregistreerd
    12 april 2013
    Locatie
    lichtenvoorde
    Berichten
    3.611
    Bedankt
    10
    Is bedankt: 247

    Standaard Re: Niet-verbonden netwerkstation (A.)

    Hoe dan ook, het is opgelost
    Geen dank!

  16. #15
    Moderator Rubensky's schermafbeelding
    Geregistreerd
    17 oktober 2011
    Berichten
    4.803
    Bedankt
    22
    Is bedankt: 179

    Standaard Re: Niet-verbonden netwerkstation (A.)

    Soms is een oplossing iets wat onverklaarbaar is. Maar goed daarvoor hebben we computers. En toch zeker ook Windows daar kunnen we nu eenmaal niet alles van begrijpen.
    Tenzij je naam Google is, hou op met te doen alsof je alles weet!

    Goed geholpen en wens je als dank een donatie te doen? Klik dan hier.



Soortgelijke discussies

  1. Wel verbonden geen toegang tot internet.
    By leroy in forum Internet en Email
    Reacties: 7
    Laatste bericht: 9 mei 2013, 14:18
  2. Hoe verbonden
    By kawarobot in forum Netwerk
    Reacties: 0
    Laatste bericht: 24 januari 2013, 13:11
  3. Reacties: 3
    Laatste bericht: 25 februari 2012, 18:55
  4. 2 Utp Kabels verbonden geen connection
    By CDMan in forum Netwerk
    Reacties: 11
    Laatste bericht: 1 december 2010, 19:25
  5. Reacties: 0
    Laatste bericht: 24 februari 2008, 13:22

Regels voor berichten

  • Je mag geen nieuwe discussies starten
  • Je mag niet reageren op berichten
  • Je mag geen bijlagen versturen
  • Je mag niet je berichten bewerken
  •