• De afgelopen dagen zijn er meerdere fora waarop bestaande accounts worden overgenomen door spammers. De gebruikersnamen en wachtwoorden zijn via een hack of een lek via andere sites buitgemaakt. Via have i been pwned? kan je controleren of jouw gegeven ook zijn buitgemaakt. Wijzig bij twijfel jouw wachtwoord of schakel de twee-staps-verificatie in.

Graag hier jullie vragen en opmerkingen als je wat opgevallen is.

Mochten jullie trouwens een pcspeedcat.com of soortgelijke reclame tegenkomen, mail dan de url naar me. Dan zet ik hem bij adsense bij de verboden reclames.
 
Ik heb al twee url's aan je gemeld via een conversatie: van reviversoft en WinZip Driver updater.
 
Dit is voor mij de week van dingen kwijt raken! Bij Piep heb ik een handtekening en die kan ik ook veranderen. Maar waar verander ik mijn handtekening op dit forum? Ik heb hem gemaakt, dus ergens moet het kunnen.
 
Dat moet je op dezelfde wijze kunnen doen als op mijn forum.
Via jou opties en dan Handtekening.
 
Bovenaan staat een blauwe balk. Rechts in die blauwe balk zie je jouw naam staan. Klik op je naam en klik dan op Handtekening.

Wordt dit je nieuwe handtekening: "Nooit opgeven (behalve Xbox)"? :)
 
Bovenaan staat een blauwe balk. Rechts in die blauwe balk zie je jouw naam staan. Klik op je naam en klik dan op Handtekening.

Wordt dit je nieuwe handtekening: "Nooit opgeven (behalve Xbox)"? :)
Zou je wel willen, maar het gaat er wel op lijken!
 
De blauwe balk, nou die is er. En mijn naam staat ook in een zwart blokje. En ik kan er ook op klikken. Maar Handtekening zie ik niet, tenzij je mijn lijfspreuk bedoelt, maar dat is echt te deftig!
 
Ik merk geregeld dat het forum niet bereikbaar is. De browser breekt na verloop van tijd het laden af en meldt dat de gevraagde pagina niet bereikbaar is. De rest van de wereld is op datzelfde moment gewoon bereikbaar. Komt dit meer voor?
 
Ik was met een iPad bezig. Jij waarschijnlijk met de computer. Jij hoeft niet te klikken op je naam. Jij moet enkel de muisaanwijzer boven je naam laten zweven. Dan klapt er al een menu open waarin je Handtekening ziet staan. Klik op Handtekening en dan kun je hem wijzigen. Er heb er even voor jou een rode rechthoek omheen getrokken.

5966839a6314a-handtekening_Kate.png


Je huidige handtekening is: Nooit opgeven! En waarin ga je die nu veranderen? Ik gok: Nooit opgeven, behalve die verdraaide Xbox!
 
Ja hoor, jij hebt natuurlijk een echt moderator-scherm! Management, nietwaar. Maar als ik boven mezelf zweef, zie ik ook een scherm, maar van een minder allooi: er staat geen woord Handtekening boven contactgegevens. Probeer het maar eens bij mijn naam, of kun je dat niet?
 
Ik kan me niet als jou voordoen, Kate. Maar probeer het eens op deze manier:
Klik op je naam die in de balk bovenaan staat. Dan zal het venster Persoonlijke gegevens openen
In de linker kolom zie je dan 3 kopjes staan: Jouw account; Conversaties en Instellingen.
Onder het kopje Instellingen zou je Handtekening moeten zien (hoop ik...)

596687d6a1066-Instellingen.png


Desnoods kan ik je handtekening wel voor jou wijzigen. Dan zou je door moeten geven hoe hij moet worden.
Maar ieder lid hoort zelf zijn handtekening te kunnen wijzigen. Jij zou dus echt die mogelijkheid horen te hebben.
 
Laatst bewerkt door een moderator:
Hoi, je hebt echt een management scherm! Want hoe ik ook doe, ik heb Instellingen, Persoonlijke gegevens, Contactgegevens, Privacy, maar nergens en dan ook nergens Handtekening.
En je mag je best voor me uitgeven, hoor. Want hoe moet je anders zien dat ik dat woord niet heb? Denk maar even na, en laat het me weten. Maar er moet toch wel ergens in zo'n organisatie iemand rondlopen die de gegevens kan controleren? En volgens mij ben jij dat!
Als je besluit om even in dameskleding te gaan lopen: 'Ken je grenzen en handel er naar!'

Op de pagina die begint met mijn Persoonlijke Gegevens, staat helemaal onderaan de mogelijkheid om een lijfspreuk (!) in te vullen. Als je die bedoelt: ik heb het daar al gezet en de wijzigingen bewaard, maar ik lees het nog nergens.Dus die is het vast niet.
 
Als je besluit om even in dameskleding te gaan lopen: 'Ken je grenzen en handel er naar!'

Poeh, die beha zat me te strak; die heb ik snel weer uit gedaan!
Zoals je ziet heb ik de tekst van je handtekening gewijzigd, maar kleur, lettergrootte en cursief gehandhaafd.
Oké zo?
 
Heel erg mooi en dank je wel! Maar heb jij het woord handtekening nou wel gevonden? Bij Piep staat het er heel netjes tussen, maar ik ben het hier niet tegen gekomen, hoor! Zie maar in mijn geweldig mooie screenshot.
En als die kleding jou te strak zat: hoe is dat nou mogelijk? Heb je een te kleine maat uitgezocht?
 
Ik weet niet waarom jij het woord Handtekening niet ziet onder Contactgegevens. Ik kan er enkel naar raden, maar dat wordt een blinde gok. Misschien, heel misschien, heeft het te maken met de door jou gekozen forumstijl. De Stijlenkiezer vind je links onderaan op iedere pagina. Bij mij staat die op Metro Blue:

596734f6575c9-Metro_Blue.png


Bij jou misschien op een andere stijl? Als je op jouw stijl klikt, dan opent de stijlenkiezer en kun je een andere stijl kiezen. Maar ik heb echt geen idee of er in een van die stijlen een bug zit, waardoor je bij die stijl je handtekening niet zou kunnen wijzigen. Het is, zoals ik al zei, maar een gok.

Ik heb overigens niet jouw account even overgenomen om je handtekening te wijzigen. Daarvoor zou ik het wachtwoord van jouw account moeten kennen. Dat wachtwoord ken ik niet en kan ik ook niet achterhalen. Bovendien wil ik het ook niet kennen.
Om jouw handtekening te wijzigen klikte ik op je avatar, dat vriendelijke heksje. Dan opent je profielpagina:

5967360d74bf9-Profielpagina_Kate40.png


Wanneer je dan op het tabblad Informatie klikt, dan zie je dat Lijfspreuk en Handtekening op verschillende plekken staan. Bij jou is de tekst van Lijfspreuk en Handtekening nu gelijk, maar dat hoeft niet zo te zijn.
Als moderator heb ik op die pagina rechtsboven een extra knop die gewone leden niet hebben: Moderator-tools. Daar klik ik op, dan op Bewerk, en dan kan ik sommige zaken wijzigen, zoals een handtekening.
Het is dus niet zo, dat wanneer ik jouw profiel bekijk, ik precies hetzelfde zie als jij. Misschien heb jij daar wel andere kleuren, omdat jij voor een andere forumstijl hebt gekozen dan ik.
 
Heb wel een handtekening maar die was al gemaakt in het vorige forum layout, deze optie heb ik ook niet, zie hem ook nergens om hem eventueel te kunnen veranderen.
 
Porrelaar, gooi het allemaal maar in mijn petje. Maar weet je wat ik heel vervelend vind? Ik heb (een kopie dus) van datgene gemaakt wat ik zag als ik boven mijn naam zweefde. Die kopie zit hierboven in bericht nr.115 en is dus gisteravond gepost.. Als ik daar naar kijk, 1 keer of 100 keer, het woord handtekening staat NIET onder het woord persoonlijke gegevens. Dat zie jij toch ook hoop ik.

Maar als ik dezelfde zweeftocht nu maak, staat dat woord handtekening er wel. En als ik ergens grandioos de pest aan heb is het wel dat ik op een bepaalde manier voor de gek word gehouden. Ik zou wel eens willen weten wie het er vanmorgen tussen heeft gezet!! Lekker forum, hoor!
Ik ben hier echt kwaad over en voorlopig ook klaar mee.
 
Steun Ons

Nieuwste berichten

Terug
Bovenaan