• De afgelopen dagen zijn er meerdere fora waarop bestaande accounts worden overgenomen door spammers. De gebruikersnamen en wachtwoorden zijn via een hack of een lek via andere sites buitgemaakt. Via have i been pwned? kan je controleren of jouw gegeven ook zijn buitgemaakt. Wijzig bij twijfel jouw wachtwoord of schakel de twee-staps-verificatie in.

Tekst boven een RecyclerView plaatsen in Android Studio

Status
Niet open voor verdere reacties.

Sjaak snor

Vaak hier
Lid geworden
27 jun 2015
Berichten
730
Waarderingsscore
3
Beste forum gebruiker,
Een tijdje terug was ik voor mijn IF project bezig met het maken van een sociall media site(niet veel speciaals, useraccounts, berichten en foto's plaatsen, mensen volgen en berichten liken.
Paar maanden geleden mee gestopt, en ben nu begonnen om een app daarvan te maken, hiervoor gebruik ik Android Studio, en de programmeertaal Java.
Het probleem waar ik nu op vast loop, is dat ik een user pagina heb, waar bovenin dan de gebruikersnaam, profielfoto, status, ect ect, van die persoon en daaronder heb ik met een RecyclerView alle berichten van die persoon staan
Nu wil ik echter zo maken, dat als ik die recyclerview naar beneden scroll, dat die dan langzaam over mijn user pagina heen komt. (Als de uitleg een beetje te onduidelijk is, ik bedoel het zegmaar zoals instagram het ook heeft op haar profiel pagina's)
Heb zelf al verschillende dingen geprobeerd, helaas zonder succes.
Hoop dat jullie mijn verder kunnen helpen.

Mvg,
Sjaak
 
Hallo Sjaak,

Helaas kan ik jou niet verder helpen met jou vraag.
Maar je zou eens kunnen kijken of hun geen community hebben die jou verder kunnen helpen.
Mocht dat het geval zijn kunnen de mensen jou veel beter helpen.
 
Beste Aarie25,

geen probleem, het heeft waarschijnlijk ook een reden waarom het niet op internet te vinden is, waarschijnlijk is het te specifiek/te ingewikkeld.
Zelf heeft Android Studio tot zover dat ik weet geen eigen community, wat ik wel weet is dat er veel op StackOverflow wordt gevraagd over java voor android. Ik ga daar dan nog wel eens even een gokje wagen. In ieder geval bedankt voor de moeite!
 
Zeker als het gaat om Nederlandstalige fora denk ik dat er maar weinig te vinden zal zijn (helaas). Ik hoop nog altijd dat ontwikkelaars deze site gaan vinden en er dan hier een leuk onderdeel voor maken.
 
Helaas schuiven de nederlandse fora inderdaad snel uit kwa java development, wat nogal jammer is. De grote fora, die meestal best gaotisch zijn, Net als een StackOverflow, daar zitten gigantisch veel mensen op, waaronder een groot deel developpers zijn. Je stelt daar een vraag, je krijgt wel wat antwoorden, maar meestal moet je dan alsnog een heel groot deel zelf gaan uitzoeken. Het zijn daar ook niet echt gesprekken net als op dit forum.

Terwijl op zulke fora als deze de mensen je echt helpen het helemaal naar wens op te lossen, of althans geprobeerd word om het probleem zo specefiek mogelijk op te lossen. Dit mis ik op die grotere fora.

Helaas kunnen wij daar niks aan doen, en is het inderdaad maar hopen dat devs naar deze site toe komen.
 
Reclame maken voor deze website! Hoe meer reclame hoe meer mensen ervan weten, hoe meer leden, hoe meer kans.
 
Terwijl op zulke fora als deze de mensen je echt helpen het helemaal naar wens op te lossen, of althans geprobeerd word om het probleem zo specefiek mogelijk op te lossen. Dit mis ik op die grotere fora.
.

Goed om te horen dat jij je hier altijd goed geholpen voelt, ondanks dat niet elk probleem wordt verholpen.
Maar wel jammer dat je dit probleem nog niet hebt kunnen oplossen op een andere site.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Steun Ons

Nieuwste berichten

Terug
Bovenaan