• De afgelopen dagen zijn er meerdere fora waarop bestaande accounts worden overgenomen door spammers. De gebruikersnamen en wachtwoorden zijn via een hack of een lek via andere sites buitgemaakt. Via have i been pwned? kan je controleren of jouw gegeven ook zijn buitgemaakt. Wijzig bij twijfel jouw wachtwoord of schakel de twee-staps-verificatie in.

Opgelost Vroeg me af of inladen you tube suggesties kan worden beperkt.

  • Onderwerp starter Verwijderd lid 166019
  • Startdatum
Status
Niet open voor verdere reacties.
V

Verwijderd lid 166019

Gast
Of iemand weet of daar optie voor is, blijft namelijk maar doorladen lijkt het wel. Vond zelf niks over, krijg dan tenminste allemaal vragen over video's die niet laden willen. Is zo wel te doen, maar lijkt me dat als dat wat wordt beperkt het wat vlotter zou lopen allemaal misschien.
 
Ik word niet helemaal wijs uit je vraag. Wat exact blijft er doorladen, en waar op het YouTube scherm staat dat ?
 
Misschien dat het gaat over iets waar ik de afgelopen weken al wat naar gezocht heb, maar geen antwoord op heb gevonden:
sommige video's op YouTube eindigen, en laden gelijk een nieuwe in, die dan ook zonder tussenkomst van mij gelijk beginnen te spelen. Heel ongemakkelijk, want zeer zelden dat het mijn interesse heeft (hoe groot is de kans), maar die eerste oorspronkelijke video wil ik eigenlijk veel vaker nog een keer zien. Dus waarom trekt YouTube mij ongevraagd in een nieuwe video ?
De enige manier om de oorspronkelijke video terug te krijgen is in je browser een pagina terug gaan. Heel onhandig, en voor mij ongewenst.

Wat blijkt, er zit een soort 'tag' aan die oorspronkelijke video, welke het onderdeel maakt van een afspeellijst, maar die tag kan ik niet verwijderen, althans, ik heb daar lang naar gezocht zonder resultaat. Die tag zat er al aan toen ik die video vond via (b.v.) Google. Zou je naar het kanaal gaan van degene die de video op YouTube geplaatst heeft, en daar zijn videolijst bekijken, en daar diezelfde video laden, dan zal het waarschijnlijk niet gebeuren dat er na het afspelen een andere vreemde video start. Die tag zit er dan hoogstwaarschijnlijk niet aan vast.

Het heeft overigens niks te maken met Autoplay. Dat staat dan uit.
Ook is het geen afspeellijst van mijzelf, die heb ik nog nooit gemaakt, en mijn lijst is leeg.
 
Laatst bewerkt:
Ik heb er ook nog wel een paar. Eerst maar eens kijken of we de kernvraag duidelijk kunnen krijgen. :)
 
Deze er even wat bij gebleven, Kort gezegd, je logd in, en gelijk begint die met een waslijst aan suggesties inladen, een scherm vol me meer dan genoeg, maar gaat nog wel even wat verder door dan dat er mee, op zich geen probleem, maar wat trage laptop (core 1, maar kan verder alles er nog mee), dus komt snelheid niet echt ten goede denk ik, met navigeren, en zou ook met minder goed toe kunnen. Kan zo ook wel, maar als optie er zit, dan waarom niet voor hetzelfde, nie woar ?
 
Hm, ik hoef voor YouTube niet in te loggen, dus jij plaatst content op YouTube of zo ? Of log je in een andere (Google) dienst in ? Of is dat een lokale account op je PC ?
 
YouTube: Autoplay ingeschakeld:

Screenshot-2020-07-31-BMW-i3s-rijtest-elektrisch-n-sportief-You-Tube1.png


YouTube: Autoplay uitgeschakeld:

Screenshot-2020-07-31-BMW-i3s-rijtest-elektrisch-n-sportief-You-Tube2.png
 
Hm, ik hoef voor YouTube niet in te loggen, dus jij plaatst content op YouTube of zo ? Of log je in een andere (Google) dienst in ? Of is dat een lokale account op je PC ?
Hoeft ook niet, maar dan heb je wel eigen suggesties, je geschiedenis e.t.c. Ik log daar altijd voor in ieder geval, heb eerst.

Ps Heb soort trim handmatig op ssd losgelaten, nadat na her partitioneren de hele mik mak niet meer vooruit te branden was, lijkt nu weer aardig te doen, ook dit het doorJannet Jackson's veroorzaakte incident, geinspireerde gebeuren (je kan zo je bedenkingen er nog haast van krijgen). Dus kan op slot wel van mijn part. Bedankt voor de gestadig verleende aandacht maar weer.
 
Niet eens reactie over het Jannet
Jackson verhaal, mensen al bekent dat oprichter you tube het idee voor een video website kreeg omdat hij een video over dat incident niet vinden kon. Ik maar denken wat interessante info te hebben. Pay pal kwam die vandaan.... ex medewerker.... oké laat ook maar verder, zo eerst iig maar weer. Toedels....douche.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Steun Ons

Nieuwste berichten

Terug
Bovenaan