• De afgelopen dagen zijn er meerdere fora waarop bestaande accounts worden overgenomen door spammers. De gebruikersnamen en wachtwoorden zijn via een hack of een lek via andere sites buitgemaakt. Via have i been pwned? kan je controleren of jouw gegeven ook zijn buitgemaakt. Wijzig bij twijfel jouw wachtwoord of schakel de twee-staps-verificatie in.

Nieuwe tablet kiezen

Status
Niet open voor verdere reacties.

Eline50

Gevestigd lid
Lid geworden
8 mei 2011
Berichten
224
Waarderingsscore
0
Ik heb een oude samsung tablet, de galaxy tab e. Er zit nog Android 4.4.4 op, er komen al een paar jaar geen updates meer voor. Steeds vaker kom ik nu apps tegen die niet te gebruiken zijn voor deze tablet en ook bij het "googelen" vaak de melding dat de website niet beveiligd is.
Is er nog iets te verbeteren aan deze tablet of is de aanschaf van een nieuw exemplaar de beste keuze? En welke tablet raden jullie dan aan?
Alvast bedankt voor het advies!
 
Budget?
Blijf een iPad de voorkeur geven al heb ik zelf een Asus prutsel.
 
Laatst bewerkt door een moderator:
Nou, ik schrok eerlijk gezegd wel van de prijzen van 600 euro of meer....dat heb ik er eigenlijk niet voor over. Al weet ik ook, alle waren naar zijn geld. Verder geef ik de voorkeur aan een Samsung tablet met Android besturingssysteem. Heb ook een Android mobiel. Een IPad zou ik te verwarrend vinden.
 
Is er nog iets te verbeteren aan deze tablet of is de aanschaf van een nieuw exemplaar de beste keuze? En welke tablet raden jullie dan aan?
Ik gebruik zelf al jaren een Samsung Tab A 2016 en die is nu nog steeds snel en je kunt lang met een accu doen. Er is nu een Samsung A7 2020 versie, dus krijg je nog meer dan een jaar beveiliging updates.
Die kost rond de 200 euro, afhankelijk van de opslag..
 
Voor de duidelijkheid: ik heb je topic een titel geven die meer aansluit bij de vraag en het topic op de goede plek gezet.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Steun Ons

Nieuwste berichten

Terug
Bovenaan