• De afgelopen dagen zijn er meerdere fora waarop bestaande accounts worden overgenomen door spammers. De gebruikersnamen en wachtwoorden zijn via een hack of een lek via andere sites buitgemaakt. Via have i been pwned? kan je controleren of jouw gegeven ook zijn buitgemaakt. Wijzig bij twijfel jouw wachtwoord of schakel de twee-staps-verificatie in.

Aanschaf Printer.

Status
Niet open voor verdere reacties.

catmen

learning senior
Lid geworden
17 jun 2011
Berichten
807
Waarderingsscore
31
De zoon/kleindochter heeft volgend probleem, hij kocht geruime tijd geleden een goedkope (25€?) canon draadloze printer scanner, na wat stilstand printte hij niets op papier, lag blijkbaar aan een lege cartridge, nieuwe ingestoken, printte dan wel.
6 maanden later print hij alleen nog enkele lijntjes, er is intussen 6 maanden niets mee gebeurt en vermoedelijk ligt het weer aan een lege of waarschijnlijker, droge drie kleuren cartridge. Welke oplossing/printer kan er tegen dat je er maanden niet mee print? mogelijk zal er wat meer gebruik van gemaakt worden nu kleindochter naar middelbare school gaat, maar toch….misschien ook niet en dan droogt die inkt weer op na een poos.
catmen
 
Een inkjetprinter moet je eigenlijk minimaal 1 keer per maand gebruiken om indrogen te voorkomen.

Oplossing: koop een laserprinter. Die bevat geen inkt, maar toner en heeft daardoor geen last van indrogen. Je zult voor een laserprinter wel wat meer dan € 25 uit moeten geven.
 
Laser printer, is een grotere investering bij aankoop maar gaat dan wel lang mee.
 
Alle inkjet printers drogen uit als je ze langere tijd niet gebruikt, dus blijft eigenlijk alleen een laserprinter over
 
Of gewoon schoonmaken, heb ook een Canon die het soms na een paar maanden nog wel wil doen maar 6 maanden niet printen heb ik nog niet meegemaakt.

Idd, een laserprinter heeft dat probleem niet.
 
Ik heb zelf een zwart/wit laser printer omdat ik heel weinig print.
Die was 80 euro, voor kleur ben je wel meer geld kwijt.
Maar ik zou geen andere printer meer willen hebben.
 
Als ik het verhaal goed begrijp zitten bij deze printer de koppen in de cartridge (immers 3-in-1 kleurencartridge) de koppen daarvan grondig reinigen is bijna onmogelijk, alleen een nieuwe cartridge lost dat probleem goed op.
 
Ja, printkop zit in de inktcartridge, zal eens informerenn of er ook kleur moet mee geprint worden want bvb 80€ voor een zwart laserprinter is ook nog te doen maar kleur? Dan loopt het wel op!
 
Als er werkelijk zo weinig geprint wordt (soms 6 maanden lang niet), dan moet je geen printer kopen. Zoek dan een andere oplossing.
Als je bijvoorbeeld lid bent van de bibliotheek, dan kan je daar die enkele keer printen. Dat kan in Nederland, maar ook in België: Internet, printen en kopiëren | Bibliotheek Mol
 
Tja zal het hen allemaal vertellen, ikzelf heb een canon IP 8750, die zeker wekelijks print, ik wil ook wel printen voor hen maar gewoonlijk moet dat onmiddellijk voor school of andere en hij woont 26km van mij, hij stuurt soms het te printen document(ten) door via mail, ik,dacht dat er een simpeler oplossing was door bvb de cartridge er uit te halen en bvb koel te bewaren, maar vermoedelijk is dat geen optie als de cartridge reeds geplaatst werd.
 
Ja, printkop zit in de inktcartridge, zal eens informerenn of er ook kleur moet mee geprint worden want bvb 80€ voor een zwart laserprinter is ook nog te doen maar kleur? Dan loopt het wel op!
De printer die ik heb, is niet meer leverbaar en de opvolger is een stuk duurder.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Steun Ons

Nieuwste berichten

Terug
Bovenaan