• De afgelopen dagen zijn er meerdere fora waarop bestaande accounts worden overgenomen door spammers. De gebruikersnamen en wachtwoorden zijn via een hack of een lek via andere sites buitgemaakt. Via have i been pwned? kan je controleren of jouw gegeven ook zijn buitgemaakt. Wijzig bij twijfel jouw wachtwoord of schakel de twee-staps-verificatie in.

Website voor het TOR net bouwen

Status
Niet open voor verdere reacties.

DoctorStrange2001

Nieuw lid
Lid geworden
10 sep 2022
Berichten
6
Waarderingsscore
0
Hallo, mijn schuilnaam is DoctorStrange2001, ik ben nieuw hier en ik zoek iemand die in Deventer woont en mij kan gaan helpen met het maken van een website speciaal voor Tor! Ik zelf ben zeer slecht met het internet, maar toch moet ik ergens een website voor maken! Ik had al twee weken geleden een laptop met een USB stick gekocht om hiermee aan de gang te gaan. Ook had ik Tor en Onionshare geinstalleerd, maar Onionshare is zeer onduidelijk! Ik heb ook van alles geprobeerd om te weten te komen hoe ik een website via Onionshare maak, zonder enig succes!

Als jij interesse hebt, in Deventer woont en zeer goed overweg kunt met Tor en Onionshare, wil jij mij dan alsjeblieft mailen naar dit mailadres:
 
Laatst bewerkt door een moderator:
Ik heb jou email adres verwijderd, dit omdat je mogelijk anders spam gaat krijgen, als jou email adres openbaar is.

Ook is het niet toegestaan om dit soort vragen via de mail te laten lopen.
Zie forum regel 12.

Vragen en oplossingen in topics worden uitsluitend op het forum behandeld en niet via e-mail of een andere vorm van communicatie. Het heeft dus geen zin uw e-mailadres in uw topics of berichten te plaatsen. Ook is het niet de bedoeling dat u uw vragen aan andere leden stelt via PB. Ieder lid kan slechts een beperkt aantal PB-en bewaren en deze zijn bedoeld voor andere zaken dan vragen die ook op het forum gesteld kunnen worden.
 
Een website voor het TOR net is in wezen niet anders dan voor het "gewone" internet. Je dient hem alleen op een andere manier te registreren. (Eenvoudig gezegd).
 
Wat is eigenlijk de reden waarom de website voor tor gemaakt moet worden. Via een hoster is met Wordpress een website maken toch iets makkelijker.
Ik wil iets starten, wat op de clearnet voor censuur zal gaan zorgen!
 
Volgens punt 13 van de forumregels doet het er wel toe.
Aan illigale of opruiende content zal er via dit forum geen medewerking worden verleend. Vandaar mijn vraag.
Ik moet ergens hulp vinden voor het maken van mijn website! Waar moet ik die anders dan hier vinden??????????
 
Zoals gezegd, als het illegaal content is dan kan geen enkel computer forum jou helpen.
Misschien dat je op het Tor community beter geholpen kan worden.
 
Zoals gezegd, als het illegaal content is dan kan geen enkel computer forum jou helpen.
Misschien dat je op het Tor community beter geholpen kan worden.
Oke, bedankt voor de tip!
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Steun Ons

Nieuwste berichten

Terug
Bovenaan