O
Reaction score
0

profielberichten Posts Over mij

 • Maar ik download alleen legaal! Niets mis mee. Alleen af en toe inderdaad een spel... Maar dat test ik enkel uit, en ga ik dan als ik het leuk vind kopen.
  Dat zijn gewoon mijn dagelijkse dingen. En ik zie helemaal niets mis met ThePiratebay... Ik mag toch gewoon torrents downloaden?
  Ha, het is bedtijd voor mij. Weet je dat dit de eerste keer is dat ik iemand een profielboodschap gestuurd heb? En nu meteen 3 achter elkaar!
  Via het ingebouwde softwarecentrum kun je nog veel meer gratis software installeren. En al die software wordt automatisch gepdatet. Heb je bijna geen omkijken meer naar.
  Ook het updaten van het OS gaat bij Linux veel sneller dan bij Windows. 120 updates voor Linux zijn sneller genstalleerd dan 10 updates voor Windows. Bovendien gaat het updaten anders (voor zover ik dat kan zien). Bij Windows worden er pleisters geplakt, laag op laag op laag, waardoor Windows steeds zwaarder wordt. Bij Linux wordt een onderdeel met een bug of lek vervangen door een nieuw onderdeel. Dus geen pleisters plakken, maar onderdelen vervangen. Linux wordt daardoor niet steeds trager na verloop van tijd.
  Wat heb je tegen Linux? Hoeveel verschillende distributies van Linux heb je al geprobeerd? Het mooie van veel Linux distributies vind ik dat je er direct mee aan de slag kunt. Er zit al een goede browser in (meestal Firefox) en een bruikbaar e-mailprogramma. Het installeren van een printer gaat vaak veel sneller dan onder Windows. Ok, er zijn uitzonderingen, maar mijn HP netwerkprinter wordt meestal direct gevonden en die kan ik dan binnen een paar minuten gebruiken. Dat duurt bij Windows vaak veel langer.
 • Laden…
 • Laden…

Nieuwste berichten

Bovenaan Onderaan