• De afgelopen dagen zijn er meerdere fora waarop bestaande accounts worden overgenomen door spammers. De gebruikersnamen en wachtwoorden zijn via een hack of een lek via andere sites buitgemaakt. Via have i been pwned? kan je controleren of jouw gegeven ook zijn buitgemaakt. Wijzig bij twijfel jouw wachtwoord of schakel de twee-staps-verificatie in.

Graag hier jullie vragen en opmerkingen als je wat opgevallen is.

Klik onder Leden in de balk op Recente berichten.
Ik denk dat dit voldoet aan wat jij wenst.

Recente berichten zie ik niet, wel "Nieuwe Posts". Wat daaronder staat lijkt wel op de vroegere activiteitenstroom, maar als ik dan klik op "Nieuwe Posts" om een "bladwijzerpagina" te verkrijgen, staan er weer heel andere dingen. Ook geen idee wat "Profielreacties" zijn. Een bladwijzer maken met "Activiteitenstroom" lukt dus nog niet.

Privé-berichten, zijn die nog mogelijk?
 
Hallo Abraham54,

Juist "conversatie" al gevonden en meteen gestart. Merci beaucoup.
 
Als ik een mail krijg dat er een nieuwe reactie is in een topic, krijg ik de mededeling "de gevraagde pagina kan niet gevonden worden". Als ik N.C.F. open (via mijn link in de bovenbalk) blijk ik wel al ingelogd te zijn, en als ik even zoek naar die desbetreffende post (in dit geval: "mijn pc start niet op, nieuwe Windows " dan zit ik er meteen wel in. Eerder lukt het inloggen via het linkje ( "bekijk het topic") in de email wel.
 
ik zet hier nog een plaatje van wat ik dan zie; is dit m.o.m. normaal of ligt het aan mijn pc?
23w6yw1.jpg

najsnarf
 
De link naar het topic is blijkbaar wel correct, de /unread achter de .html kent de server niet. Op de een of andere manier gaat de link in de e-mail dus niet goed. @Abraham54, misschien kun je dit eens checken met een ander XenForo forum hoe het daar gaat.
 
In de link van Najsnarf (in post #67) staat een enkele slash achter html: https://www.nationaalcomputerforum....erkingen-als-je-wat-opgevallen-is.html/unread

Normaal staat daar een dubbele slash, en dan is er volgens mij geen probleem: https://www.nationaalcomputerforum....rkingen-als-je-wat-opgevallen-is.html//unread

Wanneer ik in een notificatiemail van het NCF mijn muisaanwijzer houd boven de knop Bekijk dit topic, dan zie ik onderaan een dubbele slash:

592ebd79b3629-dubbele_slash.png


Najsnarf moet even in zijn mail datzelfde doen en kijken of hij een enkele of een dubbele slash ziet.
 
Laatst bewerkt door een moderator:
https://www.********.nl/threads/even-een-tussendoortje.740/
najsnarf
 
Sorry voor het vertraagde antwoord: ik kan niet anders concluderen dan dat jouw e-maillink probleem een probleem is bij jouw provider.
Jij bent de enigste met dit probleem.
 
Abraham: momenteel is het probleem over. Mijn provider is gewoon KPN.
 
Leuk te weten.
Dat jij bij KPN zit, wist ik al.
 
Kunnen Nieuwe Profiel-reacties iets bondiger in beeld gebracht worden in het voordeel van het aantal Nieuwe Posts (side panel)?
 
Mijn zinnen worden soms voortijdig afgebroken en naar een nieuwe alinea geplaatst (zie mijn post hierboven). Ligt dat aan mijn browser (Firefox) of heeft het een andere reden?
In vBulletin viel me dat soms ook op.

Aanvulling: na verloop van tijd wordt dat automatisch hersteld?
 
In Chromium zie ik die afgebroken zinnen ook. Dat wil uiteraard niet zeggen dat Firefox toch een oorzaak kan zijn?
Hoe zien jullie dat als je iets post?
 
Een en ander zal mogelijk te maken hebben met jouw beeldschermformaat.
In mijn beeldscherm van 1920x1200 heb jij in jouw 3 posts hierboven geen afgebroken regels.
 
Steun Ons

Nieuwste berichten

Terug
Bovenaan