• De afgelopen dagen zijn er meerdere fora waarop bestaande accounts worden overgenomen door spammers. De gebruikersnamen en wachtwoorden zijn via een hack of een lek via andere sites buitgemaakt. Via have i been pwned? kan je controleren of jouw gegeven ook zijn buitgemaakt. Wijzig bij twijfel jouw wachtwoord of schakel de twee-staps-verificatie in.

Computer start niet meer op, blijft hangen op dell logo.

Status
Niet open voor verdere reacties.
Goed om te horen dat het is gelukt door de manier van Abraham en dat jij jou bestanden hebt kunnen redden.
 
Dat is niet vreemd hoor - je zal nu eerst de Windows Update in jouw Windows moeten updaten.
Hoe - kijk hier: https://www.********.nl/threads/windows-8-1-opnieuw-geïnstalleerd-blijft-zoeken-naar-updates.638/

Ik zit wel nog met windows 8 en niet 8.1. Die download op de link werkt niet, waarschijnlijk door het feit dat ik windows 8 heb.
Tijdens het installeren van mijn updates kreeg ik deze melding " Fout bij het configureren van Windows-updates. Wijzigingen worden teruggezet. Zet uw computer niet uit." Wat ik momenteel aan het proberen ben is volgende
- uitvoeren van de windows update probleemoplosser
- tweaking.com - windows repair tool uitvoeren

Als dit niet gaat lukken probeer ik onderstaande
- Windows schoon opstarten en opnieuw proberen updaten

Als er ondertussen nog tips zijn laat maar horen :) Eenmaal ik windows 8 updates heb ga ik voor windows 8.1
 
Je zou nog gratis kunnen Upgraden naar Windows 10.
 
voor Windows 8 werd het uitbrengen van update's dan ook stop gezet ...wil jij Windows 8 blijven gebruiken dien je de 8.1 te gebruiken ..enkel voor de Windows 8.1 worden nog update's aangebracht ...en anders dien je naar de Windows 10 te upgraden .
 
Maar ik moet eerst alle upgrades voor Windows 8 downloaden/installeren voordat ik in de Windows Store gratis kan overgaan op Windows 8.1? Zal een gratis update naar 10 niet hetzelfde probleem geven?
 
Maar ik moet eerst alle upgrades voor Windows 8 downloaden/installeren voordat ik in de Windows Store gratis kan overgaan op Windows 8.1? Zal een gratis update naar 10 niet hetzelfde probleem geven?

Je kan windows 10 op een installatiestick zetten en een clean install doen = alle problemen ineens opgelost. Activering gebeurt automatisch na volledige installatie.
 
Mijn problemen bleken opgelost met de 2 stappen die ik doorlopen had, windows 8 updates zijn nu toch uitgevoerd en nu ben ik windows 8.1 aan downloaden op dit moment.

Ik kijk dan nog even na als ik inderdaad beter op een windows 10 zou overgaan ,dit was ook zo voordien dus als ik het goed lees kan ik dit rechtstreeks vanaf deze computer doen zonder key, hopelijk weet de computer dit nog na een clean install en staat dit ergens op het moederbord?

--> Als je eerder een upgrade naar Windows 10 hebt uitgevoerd op deze pc en nu het besturingssysteem opnieuw installeert, hoef je geen productcode in te voeren. Je exemplaar van Windows 10 wordt automatisch later geactiveerd met behulp van je digitale licentie.
 
Je kan het makkelijkste en veiligste werken via het Media Creation Tool (zie https://www.microsoft.com/nl-nl/software-download/windows10 ). Kies voor hulpprogramma downloaden en voor "uitvoeren". Daarna gewoon de menu's doorlopen en kiezen voor "installatiemedia voor een andere pc maken". Vervolgens kies je de juiste versie en daarna voor USB-Flashstation. Zorg dat je een USB-stick (hoeft niet leeg te zijn, wordt automatisch geledigd/geformateerd) hebt zitten van groter dan 4Gb. Volgende, volgende en je bent gestart. Na afloop heb je een bootable Win10 usb-stick. Hiermee kan een clean install doen "zonder behoud van bestanden en apps" of een update van je bestaande win8.1
Je kan ook kiezen voor een ISO-bestand maar dan dien je nadien zelf een USB-stick te maken met aangepaste software. Bovenstaande manier is eenvoudiger. Als je kiest voor een upgrade van win 8.1 kan ook de inhoud van die usb-stick copiëren naar een aparte map op je HDD/SSD om van daaruit in Windows je upgrade te starten (= nog sneller uitgevoerd). Hoe dan ook zal windows - na installatie, je hoeft geen key in te vullen (zal ie waarschijnlijk ook niet vragen) - zelf geactiveerd worden zodra je internet verbinding hebt.
Hopelijk een beetje duidelijk, succes.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Steun Ons

Nieuwste berichten

Terug
Bovenaan