• De afgelopen dagen zijn er meerdere fora waarop bestaande accounts worden overgenomen door spammers. De gebruikersnamen en wachtwoorden zijn via een hack of een lek via andere sites buitgemaakt. Via have i been pwned? kan je controleren of jouw gegeven ook zijn buitgemaakt. Wijzig bij twijfel jouw wachtwoord of schakel de twee-staps-verificatie in.

Hyper-V icm qlogic fibre adapters

Status
Niet open voor verdere reacties.

killerflood

Junior lid
Lid geworden
18 aug 2015
Berichten
33
Waarderingsscore
2
Hallo allemaal,

Laat ik me ten eerste even voorstellen, ik ben Ricardo, en ik ben 25 jaar jong.
Ik werk in een bedrijf, die ' tape drives' repareerd. Dit zijn drives die gebruikt worden voor tapes ( vergelijkbaar met de oude cassettes van vroeger ) om data in op te slaan.

We hebben op het werk 6 computers staan met allen 3 fibre kaarten om te testen. (3 servers en 3 pc's).
Dit kan zeker anders, virtualisatie.
Ik heb hier thuis een server staan draaiend op windows server 2016, met een qlogic 2400 kaart. Ik heb van allerlei dingen geprobeerd om de kaart te virtualiseren, maar dit lukt mij niet. Een maatje van mij is senior Systeembeheerder, en gaf aan dat ik er een speciaal stukje software voor nodig heb ( QCC ) maar verder kon hij mij ook niet helpen omdat hij dit product niet ondersteund. Zo gezegd, zo gedaan ik QCC gedownload, maar ik kom er totaal niet meer uit. Kan iemand mij misschien wegwijs maken hiermee?

Het gaat om windows server 2016, Hyper-V, 8x 146gb sas drives, 24 gig ram en 2x processor 2,27 GHZ de fibres adapter is een Qlogic 2400 kaart met 2x optisch.

Hartelijk bedankt voor je tijd om dit sowieso al door te lezen, en al helemaal bedankt voor de comments =)

Groetjes,

Ricardo
 
Hoi Rubensky,

Thanks voor je super snelle bericht, maar zou je misschien wat specifieker kunnen zijn? ik ben best wel 'noob' hierin maar zou het wel graag willen leren:)

Thanks!

Groetjes,

Ricardo
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Steun Ons

Nieuwste berichten

Terug
Bovenaan