• De afgelopen dagen zijn er meerdere fora waarop bestaande accounts worden overgenomen door spammers. De gebruikersnamen en wachtwoorden zijn via een hack of een lek via andere sites buitgemaakt. Via have i been pwned? kan je controleren of jouw gegeven ook zijn buitgemaakt. Wijzig bij twijfel jouw wachtwoord of schakel de twee-staps-verificatie in.

vraag

Status
Niet open voor verdere reacties.

lowie123

Junior lid
Lid geworden
18 dec 2015
Berichten
57
Waarderingsscore
0
Ik heb administrator opdrachtprompt sfc /scannow laten draaien en er is een fout die zij niet hebben kunnen herstellen
weet iemand de oplossing voor mij ,
Ik dank bij voor baat,
lowie123
 
Er worden wel logs aangemaakt, maar die zijn voor een leek praktisch onleesbaar. Met een hoop zoekwerk, kun je er wel achter komen om welke bestanden het preocies gaat. Maar windows kan desondanks nog best goed werken. Ligt er maar net aan of het al dan niet cruciale bestanden zijn. Ondervind je nu problemen bij het gebruik van windows? Heb je eventueel een backup van een tijdje terug?
 
Ik moet zeggen weballey ik heb tot nu toe niets ondervonden alles werkt goed ik had al geprobeerd naar een vroeger herstelpunt te gaan maar de resultaten zijn hetzelfde
ik heb nochtans niets verandert alleen de updates uitgevoerd die zich hebben aangeboden,
In ieder geval bedankt voor de respons,
Fijne avond verder,
Lowie123
 
Kan zijn dat een of andere gebruikte cleaner wat teveel verwijderd heeft. Die vinden bijvoorbeeld helpbestanden nogal eens overbodig, terwijl windows dat niet vindt.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Steun Ons

Nieuwste berichten

Terug
Bovenaan