• De afgelopen dagen zijn er meerdere fora waarop bestaande accounts worden overgenomen door spammers. De gebruikersnamen en wachtwoorden zijn via een hack of een lek via andere sites buitgemaakt. Via have i been pwned? kan je controleren of jouw gegeven ook zijn buitgemaakt. Wijzig bij twijfel jouw wachtwoord of schakel de twee-staps-verificatie in.

er is een probleem met uw windows account

Status
Niet open voor verdere reacties.

keestramper

Gevestigd lid
Lid geworden
2 jul 2004
Berichten
224
Waarderingsscore
0
Iedere dag zie ik direct na het opstarten een foutmelding. : er is een probleem met uw windows account. Als u het account op meerdere computers wil gebruiken moet u het account instellen.

Dit staat uitgevinkt zag ik en dat vind ik goed. Ik gebruik maar 1 laptop en verder niets. En op mijn telefoon heb ik androoid geen windows.

Dus is het totaal nutteloos op meerdere computers. Hoe krijg ik de melding weg?
 
Hoe ben jij altijd ingelogd?
Met een Windows account of een profiel?
 
Gewoon met standaard administrator account
 
met gewoon standaard administrator account bedoel je dus het Lokaal account of te wel het Off-line account en op zich vind ik het dan merkwaardig dat jij dan deze melding krijgt om je account in te stellen ... heb hier soms meerdere Windows 10 systemen met het Lokaal account in gebruik nooit heb ik hier onder het Lokaal account zulke melding gekregen .... schakelde ik dan op 1 systeem over naar het Microsoft account diende ik deze wel te bevestigen ..en ik denk dat dit hier bij u dan ook bedoeld word .
 
Ik vindt het ook vreemd dat je de melding krijgt zonder Microsoft account.
 
Wat staat er onder start-instellingen-accounts-uw info?
Staat daar ook zoals bij mij lokaal account Administrator?
Zo ja dan zou je een nieuw account aan kunnen maken om te kijken of die wel zonder meldingen werkt.

Hieronder volgen instructies om op uw pc een ander account te maken voor een kind of iemand anders die niet beschikt over een Microsoft-account. Wanneer u een wachtwoord maakt voor een lokaal account, moet u dit niet vergeten: het is niet mogelijk om vergeten wachtwoorden te herstellen voor lokale accounts.
  1. In de edities Windows 10 Home en Windows 10 Professional:
    1. Selecteer de knop Start en vervolgens Instellingen > Accounts > Familie en andere personen > Iemand anders toevoegen aan deze pc.
    2. Voer een gebruikersnaam, wachtwoord en geheugensteun voor het wachtwoord in, en selecteer Volgende.
  2. In de editie Windows 10 Enterprise:
    1. Selecteer de knop Start en vervolgens Instellingen > Accounts > Andere personen > Iemand anders aan deze pc toevoegen.
    2. Onder aan de pagina selecteert u Ik beschik niet over de aanmeldgegevens van deze persoon en onder aan de volgende pagina selecteert u Gebruiker zonder Microsoft-account toevoegen.
    3. Voer een gebruikersnaam, wachtwoord en geheugensteun voor het wachtwoord in, en selecteer Volgende.
  3. Om van het nieuwe account een Administrator-account te maken, kiest u Start> Instellingen > Account> Familie en andere personen (of Andere personen, als u Windows 10 Enterprise gebruikt), en kiest u Accounttype wijzigen. Onder Accounttype selecteert u Administrator > OK. Start uw machine opnieuw op en meld u aan met het nieuwe Administrator-account.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Steun Ons

Nieuwste berichten

Terug
Bovenaan