• De afgelopen dagen zijn er meerdere fora waarop bestaande accounts worden overgenomen door spammers. De gebruikersnamen en wachtwoorden zijn via een hack of een lek via andere sites buitgemaakt. Via have i been pwned? kan je controleren of jouw gegeven ook zijn buitgemaakt. Wijzig bij twijfel jouw wachtwoord of schakel de twee-staps-verificatie in.

Goedkoopste website computer onderdelen

Status
Niet open voor verdere reacties.

Tycho

Gevestigd lid
Lid geworden
17 dec 2014
Berichten
205
Waarderingsscore
2
Ik ben momenteel bezig met het upgraden van mijn computer. Beetje bij beetje koop ik een nieuw onderdeel (laatste was een videokaart) en deze zet ik erin.

Nou hoor ik van veel mensen dat er veel websites zijn die goedkoper zijn dan degene die ik gebruik.

Weten jullie een website waar de prijzen laag zijn? Het mag een buitenlandse website zijn. Zolang het maar binnen Europa blijft uiteraard.

Ik doel met name op onderdelen voor een game pc.
 
Vaak verschilt de prijs op een website per onderdeel. Dus het kan best zijn dat er een onderdeel is dat op de ene site goedkoop is, maar een ander onderdeel is daar juist weer duur. Vaak kun je beter een prijsvergelijkingssite bekijken om te zien waar het onderdeel dat je wilt hebben het goedkoopste te verkrijgen is. Zelf kijk ik niet alleen naar de prijs, maar ook naar hoe goed de shop scoort op klanttevredenheid. Wat ik altijd gebruik is de pricewatch van Tweakers.net: Tweakers

Hier kun je zoeken naar het onderdeel dat je wilt hebben en dan vervolgens kijken welke winkel het goedkoopste is. Hopelijk kun je er een beetje wegwijs worden.
 
Omdat het aanbod van de verschillende websites zo groot is zijn de prijsvergelijkers van tegenwoordig wel echt dé oplossing. Dat ben ik met voorgaande spreker echt eens. Waar je nog wel rekening mee moet houden zijn de verzendkosten.

Stel een onderdeel is op website A 3 euro goedkoper dan op website B, maar op website A betaal je wel €5 verzendkosten en op website B €0. Dan heb je op website A nog niet het voordeel.
 
Oke in dat geval hou ik het inderdaad een beetje bij Tweakers enz. Ik woon momenteel tot november in Denemarken dus ik was van plan vanuit Duitsland te bestellen. Aangezien alles in Denemarken net wat duurder is.
 
Dat kan je dan zeker doen. Juist dan is het door mij beschrevene over de verzendkosten van belang.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Steun Ons

Nieuwste berichten

Terug
Bovenaan