• De afgelopen dagen zijn er meerdere fora waarop bestaande accounts worden overgenomen door spammers. De gebruikersnamen en wachtwoorden zijn via een hack of een lek via andere sites buitgemaakt. Via have i been pwned? kan je controleren of jouw gegeven ook zijn buitgemaakt. Wijzig bij twijfel jouw wachtwoord of schakel de twee-staps-verificatie in.

hobbyhoek en reageer regel

  • Onderwerp starter Verwijderd lid 166773
  • Startdatum
V

Verwijderd lid 166773

Gast
Ik had vernomen dat er een regel was voor topics, als er twee weken niet op gereageerd was mocht je er niet meer op reageren. Geldt dit ook voor de hobbyhoek (of hoe dat onderwerp ook heet :))? Het is daar namelijk niet vol en ik dacht dan houden we het rustig en bij elkaar door alles in de oude topic nog te doen.
(op het oude topic is sinds december een soort van dood) :)

Groet,
Maarten
 
Ok, dank je wel! :)
 
dank als er iets is waar lang niet word op gereageerd dat ze dat sluiten (slotje).
Maar als het nog openstaat en je reageert krijgen ze een mail dat iemand gereageerd heeft
 
Het gaat hier eigenlijk om de topics waarin daadwerkelijke problemen worden besproken. Het is dan best vervelend als er iemand is die zijn eigen probleem in een oud topic zet. Daardoor raak je het zicht kwijt op dingen die wel en niet al geprobeerd en/of van toepassing zijn.
 
Wel apart, advertentie van driverfinder, als je er op klikt, blokkeert kaspersky de site van driverfinder, ivm onregelmatigheden(niet dat ik driverfinder wil hoor). Gelukkig kun je de eventuele opgelopen gevolgen, ook hier oplossen.
 
Steun Ons

Nieuwste berichten

Terug
Bovenaan