• De afgelopen dagen zijn er meerdere fora waarop bestaande accounts worden overgenomen door spammers. De gebruikersnamen en wachtwoorden zijn via een hack of een lek via andere sites buitgemaakt. Via have i been pwned? kan je controleren of jouw gegeven ook zijn buitgemaakt. Wijzig bij twijfel jouw wachtwoord of schakel de twee-staps-verificatie in.

iPhone 8 een flop?

Status
Niet open voor verdere reacties.
A

Abraham54

Gast
iPhone fans wachten nu totdat de iPhone X uitkomt.
En dat duurt niet lang meer.

Kopers hebben namelijk in de gaten dat de inmiddels veel goedkopere iPhone S7 vrijwel hetzelfde doet als de nieuwe S8, die geen echte hoogvlieger is en accuproblemen kan hebben.

Verwacht wordt nu dat de productie van de S8 met 50% gereduceerd gaat worden.
Dat vermoeden leidde er weer toe dat het Apple aandeel op de beurs van NewYork licht gedaald is.
 
Ik zag toevallig dit bericht gisteren voorbij komen,
mensen zullen mogelijk nog langer moeten wachten op een nieuwe telefoon.


Gerucht: Apple heeft bij verkoopstart twee tot drie miljoen exemplaren iPhone X
Apple heeft twee tot drie miljoen iPhone X-modellen klaar om te leveren op 3 november, de dag dat de smartphone in de verkoop gaat. Dat beweert de analist Ming-Chi Kuo. Volgens hem kan Apple de productie snel opvoeren.

Ming-Chi Kuo waarschuwt voor een relatief klein aanbod van de iPhone X bij de verkoopstart, vanwege tekorten van bepaalde onderdelen. Volgens zijn laatste prognose komt het aantal op 3 november uit op twee tot drie miljoen, citeert AppleInsider uit het rapport de analist. De analist brengt regelmatig nieuws over Apple-producten correct naar buiten. Hij baseert zich onder andere op eigen onderzoek bij leveranciers.

Als de prognose van de analist klopt, lijken er niet genoeg iPhone X-modellen gereed bij de verkoopstart om aan de vraag te voldoen. Van de iPhone 6s en 6s Plus gingen er in het eerste verkoopweekend in 2015 meer dan dertien miljoen over de toonbank, van de iPhone 6 en 6 Plus waren dat er meer dan tien miljoen. Wel is de iPhone X de derde nieuwe iPhone die Apple dit jaar levert. Het bedrijf is de verkoop van de iPhone 8 en 8 Plus al eind september begonnen. De verkoopaantallen daarvan in het eerste weekend van levering zijn niet bekend, die van de iPhone 7 en 7 Plus evenmin.

Volgens de analist kan Apple de productie in november snel opvoeren en hij verwacht dat het bedrijf in het vierde kwartaal in totaal 25 tot 30 miljoen iPhone X-modellen kan leveren. De aard van de productieproblemen zou liggen bij onderdelen die sterk afwijken van die van voorgaande modellen. Met name het flexible pcb van de antenne zou productieproblemen opleveren, doordat de specificatievereisten van de antenne hoger zouden liggen dan bij de iPhone 8-modellen. Apple zou zijn leverancier Murata tijdelijk aan de kant geschoven hebben, omdat deze niet tijdig kon leveren.

Daarnaast zou er een tekort zijn aan fpcb's voor de cameramodule met groothoeklens en zou er een gebrek aan 3d-projectors voor de TrueDepth-camera zijn. De iPhone X zet deze camera in voor FaceID. Tweakers publiceerde in september een preview van de iPhone X.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Steun Ons

Nieuwste berichten

Terug
Bovenaan