• De afgelopen dagen zijn er meerdere fora waarop bestaande accounts worden overgenomen door spammers. De gebruikersnamen en wachtwoorden zijn via een hack of een lek via andere sites buitgemaakt. Via have i been pwned? kan je controleren of jouw gegeven ook zijn buitgemaakt. Wijzig bij twijfel jouw wachtwoord of schakel de twee-staps-verificatie in.

Vraag aansluiten 4 camera's en pc op modem/router (met foto)

Status
Niet open voor verdere reacties.

Peter_321

Nieuw lid
Lid geworden
19 apr 2018
Berichten
2
Waarderingsscore
0
Beste Forumleden.

Ik heb een vraag over een router (de TP Link TL-WR1043N). Deze router heeft 1 ingangen genaamd internet en 4 uitgangen genaamd Ethernet 1 tm 4. Ik wil deze router graag gebruiken om beveiliging camera’s op aan te sluiten. Ik wil 4 beveiligingscamera’s aansluiten met een utp kabel op deze router en de router vervolgens met 1 kabel verbinden met mijn pc. Tot nu toe lukt het mij alleen maar om 3 van de 4 camera’s via de router te bekijken omdat ik mijn computer via 1 van de 4 Ethernet aansluitingen moet aansluiten. Op ethernet aansluiting 1 tm 3 zitten dus 3 camera’s aangesloten en op ethernet aansluiting 4 zit mijn pc aangesloten. Ik vroeg mij af of het mogelijk is om mijn pc op de internetingang aan te sluiten zodat ik op ethernet aansluiting 4 de 4e camera kan aansluiten. Ik heb helaas niet zo veel verstand van internetinstellingen dus ik hoop dat iemand mij hier misschien kan helpen. Zie hier onder een foto voor wat meer duidelijkheid.
5ad8fb77f3611-Knipsel.PNG

https://www.imgdumper.nl/uploads9/5ad8fb77f4129/5ad8fb77f3611-Knipsel.PNG

Met vriendelijke groet,
Peter
 
Je kan toch draadloos instellen voor de PC en op de 4 ethernet poorten sluit je de IP cameras aan .
 
Bedankt voor je reactie! De pc heeft helaas geen wifi ontvanger. Mocht het niet mogelijk zijn dan koop ik inderdaad een usb wifi ontvanger.
 
Wat voor IP camera's zijn dat ? Want die bestaan ook in wifi uitvoering die verbonden zijn met internet en je de beelden kan zien vanwaar je maar wilt , ook op een telefoon waarmee je op internet kan .
 
Een switch is inderdaad de handigste optie. Dan ben je gelijk van het probleem te weinig poorten af. De meeste switchen zijn ook nog eens plug en play.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Steun Ons

Nieuwste berichten

Terug
Bovenaan