• De afgelopen dagen zijn er meerdere fora waarop bestaande accounts worden overgenomen door spammers. De gebruikersnamen en wachtwoorden zijn via een hack of een lek via andere sites buitgemaakt. Via have i been pwned? kan je controleren of jouw gegeven ook zijn buitgemaakt. Wijzig bij twijfel jouw wachtwoord of schakel de twee-staps-verificatie in.

Advies dagwaarde van de HP w2207h computerscherm bepalen

Status
Niet open voor verdere reacties.

jason12

Nieuw lid
Lid geworden
21 mei 2018
Berichten
1
Waarderingsscore
0
weet misschien 1 van jullie de dagwaarde van de HP w2207h computerscherm.
 
Als ik daar naar zoek dan lijkt dat toch een model van een paar jaar oud te zijn. Conclusie: meestal niet zo heel veel meer.
 
Tja, laat ze bieden, 2e hands 22" monitoren zijn niet echt veel waard.
 
25€ is denkelijk te weinig als je weet dat men voor dit scherm bij replacedirect toch wel 119€ durft te vragen en dan zijn zij nog de goedkoopste … zo zag ik zelfs dat men er nog een 153€ voor durfte te vragen ..
 
Ik bied op Marktplaats nogal eens oude meuk aan voor niks. bespaart een hoop ellende van mailen, reageren, wachten afspraak maken, tawarren over de prijs en ga zo maar door. Gewoon Huppakee wegdoen.
 
Een "screenprotector" zal wel niet nodig zijn, hij gaat 'm verkopen....:eek:
Wat zouden 2e hands brillen moeten kosten?:cool:


Miss. iemand in de familie of kennissen kring die er eentje nodig heeft, van deze verkopen kun je hooguit een pizza calzone aanschaffen.
 
Laatst bewerkt door een moderator:
van deze verkopen kun je hooguit een pizza calzone aanschaffen.
Jammie, dat is mijn favoriete pizza. Ik bestel altijd een pizza calzone vegetariana (dus met lekker veel groenten) + kip als extra erin.
Toen ik dat voor de eerste keer bestelde, kreeg ik het commentaar dat de pizza dan niet vegetarisch meer was. Ja, daarvan was ik op de hoogte.
Ik kom ongeveer 1 x per maand in die pizzeria. Ik hoef tegenwoordig niet eens meer te bestellen. Ze weten het al.
 
25€ is denkelijk te weinig als je weet dat men voor dit scherm bij replacedirect toch wel 119€ durft te vragen en dan zijn zij nog de goedkoopste … zo zag ik zelfs dat men er nog een 153€ voor durfte te vragen ..

Altijd beter om meer te vragen , en bij onderling akkoord kan er dan nog afgeboden worden .
Als je 25 € vraagt , ik denk niet dat er een geïntresseerde koper zal zeggen, ik wil hem voor 100 € kopen .
 
Ik heb de titel van het topic aangepast. De titel "wie kan mij helpen?" zegt natuurlijk niets over de vraag die je hebt. Vandaar de aanpassing.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Steun Ons

Nieuwste berichten

Terug
Bovenaan