• De afgelopen dagen zijn er meerdere fora waarop bestaande accounts worden overgenomen door spammers. De gebruikersnamen en wachtwoorden zijn via een hack of een lek via andere sites buitgemaakt. Via have i been pwned? kan je controleren of jouw gegeven ook zijn buitgemaakt. Wijzig bij twijfel jouw wachtwoord of schakel de twee-staps-verificatie in.

Advies Mails verdwijnen zo maar, lijkt 't.

  • Onderwerp starter Verwijderd lid 166019
  • Startdatum
Status
Niet open voor verdere reacties.
V

Verwijderd lid 166019

Gast
Zocht een oude mail op maar nergens te vinden, van één of andere "instantie", ook op die naam gezocht, maar zit er echt niet meer tussen (of ik ben echt scheel) , iemand idee of manier is voor mensen om mail terug te halen of zoiets ? Misschien alvast bedankt. Ps Ben nieuw hier, als voorstellen is gewenst misschien later, als niet vergeet of iets, voor wat al misschien uitmaakt of niet. en misschien doeg .
 
Hallo GeWij,
591ec03aecb0a-smiley_says_hello.gif
hartelijk welkom op dit geweldige forum.

Graag meer informatie over hoe jij e-mailt - is het webmail of gebruik je een e-mailprogramma?
 
GeWij : Idd. welkom op het forum. Typ jij op een smartphone o.i.d.? Je bericht "leest" alsof het door een "buitenlander" (die de Nederlandse taal niet echt machtig is) is getypt ic. redelijk warrig.
 
-
 
Laatst bewerkt door een moderator:
En bedankt voor het welkom, ( ziet overzichtelijk genoeg uit, eerste oog ). Even afwachten hoe hier reilt verder, maar 'ké !
 
Bij Gmail heb je helaas maar 30 dagen om een verwijderde mail terug te halen.
Staat hij niet toevallig in het archief opgeslagen?
 
@GeWij Je gebruikt Gmail, maar we hebben ook een antwoord nodig op deze vraag: lees jij de mails van Gmail via een browser (maakt niet uit welke: Internet Explorer, Firefox, Chrome enz.) of heb jij het e-mailaccount van Gmail opgenomen in een e-mailprogramma zoals de app Mail van Windows 10, Windows Live Mail, Thunderbird enz.?

Wanneer jij het e-mailaccount van Gmail hebt opgenomen in de app Mail, die standaard aanwezig is in Windows 10, dan zie je alleen de mails van de afgelopen 30 dagen. Daarna verdwijnen oudere mails uit het overzicht in de app Mail.
Wanneer je echter de mails van Gmail leest via een browser, dan zullen standaard al je mails bewaard blijven, totdat je die zelf verwijdert.

Wanneer jij de mails van Gmail leest in de app Mail van Windows 10, moet je op de volgende link klikken voor een oplossing: https://www.nationaalcomputerforum....wijderd-mail-na-een-maand.126907/post-1042536
 
Hoe ook allemaal, oudere mails staan er nog wel in . Maar gooi 'm dicht, mooi wel weer zo, misschien probeer ik later de gegeven oplossingen eens, bedankt.
 
Laatst bewerkt door een moderator:
Hoezo wil jij dit topic al sluiten?
Ik gooi het graag dicht, maar jou probleem is er nog.
 
Oh, hulpvaardig van u. en nergens om, had even geen zin meer, verder niks. Op zich spoed probleem.
 
Lees jij je e-mails nog op andere apparaten , bijvoorbeeld android telefoon en meld jij je daar af na het lezen ? Als jij je op een android telefoon je niet afmeld kan iedereen je e-mails lezen en ook verwijderen .
 
Oh, hulpvaardig van u. en nergens om, had even geen zin meer, verder niks. Op zich spoed probleem.

Dan laat ik het topic nog open :)
 
Op zich "geen" spoed probleem moest daar staan.
als mijn fout was, dan sorry d'r voor.
 
Er worden hier allemaal oplossingen voor je problemen aangedragen. Het zou handig zijn als je probeert op deze vragen een antwoord te geven. Daarnaast is het fijn om te weten welke van de aangedragen oplossingen je hebt geprobeerd.

Op deze manier is het redelijk lastig om je verder te kunnen helpen.

Waar je nog wel kan kijken is of de mail in de prullenbak terecht is gekomen.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Steun Ons

Nieuwste berichten

Terug
Bovenaan