• De afgelopen dagen zijn er meerdere fora waarop bestaande accounts worden overgenomen door spammers. De gebruikersnamen en wachtwoorden zijn via een hack of een lek via andere sites buitgemaakt. Via have i been pwned? kan je controleren of jouw gegeven ook zijn buitgemaakt. Wijzig bij twijfel jouw wachtwoord of schakel de twee-staps-verificatie in.

Doodgaan is een overtreding van de algemene voorwaarden van PayPal

Status
Niet open voor verdere reacties.
A

Abraham54

Gast
PayPal heeft per brief een overleden persoon ervan beschuldigd de gebruiksvoorwaarden van PayPal te schenden door haar overlijden.

4171234_620x310_r.jpg


Het bedrijf wilde met de brief de aandacht vestigen op de openstaande schuld van 3240.72 pond sterling, dreigde met de sluiting van de rekening en de inning van schuld via familieleden, maar hoeft niet direct te worden betaald. Letterlijk staat er: "U hebt deel 15.4 (c) van uw overeenkomst met PayPal-tegoeden geschonden, omdat we onlangs hebben vernomen dat u bent overleden."

Haar man veroordeelde deze actie in de media en effectief op Twitter en Facebook als "volledig onaanvaardbaar." De man had PayPal drie weken geleden al op de hoogte gebracht van het overlijden van zijn vrouw en heeft alle benodigde documenten inclusief de overlijdensakte aan het bedrijf overhandigd.

PayPal heeft zich daarna verontschuldigd bij de weduwnaar, het is een fout in het systeem en een automatisch verzonden correspondentie.
Het bedrijf wil de fout met een hoge mate van urgentie oplossen. PayPal heeft ook afgezien van de openstaande schuld.
 
Dat komt omdat Elon Musk nog geen uitvaartonderneming is begonnen. Daarna mag dat wel. :)
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Steun Ons

Nieuwste berichten

Terug
Bovenaan