• De afgelopen dagen zijn er meerdere fora waarop bestaande accounts worden overgenomen door spammers. De gebruikersnamen en wachtwoorden zijn via een hack of een lek via andere sites buitgemaakt. Via have i been pwned? kan je controleren of jouw gegeven ook zijn buitgemaakt. Wijzig bij twijfel jouw wachtwoord of schakel de twee-staps-verificatie in.

Mainboards en grafische kaarten kunnen duurder worden

Status
Niet open voor verdere reacties.
A

Abraham54

Gast
Prijzen voor moederborden en grafische kaarten kunnen al in het eerste kwartaal van 2019 aanzienlijk stijgen.

Leveranciers van moederborden en grafische kaarten uit Taiwan verwachten in de eerste helft van 2019 slechtere zakelijke en minder gunstige voorwaarden, die al in het derde kwartaal van 2018 duidelijk werden. De stilstand in de crypto-mijnbouwsector, leveringsproblemen met Intel-processoren en veranderde handelsbetrekkingen tussen de VS en China kunnen leiden tot aanzienlijke prijsstijgingen.
Asustek, Gigabyte en andere fabrikanten van grafische kaarten en moederborden hebben grote voorraden en de winst is dienovereenkomstig lager.

De verkoopvooruitzichten voor het vierde kwartaal van 2018 zijn ook somberder, aangezien de groei in China lager is en de nieuwe grafische kaarten van Nvidia nog steeds erg duur zijn. Bovendien kunnen Intel en Nvidia de prijzen van hun chips kunnen verhogen, om winstgevend te blijven.
Ergo, indien u een nieuwe computer wil kopen of uw oude computer wil upgraden, kunt u het beste thans zoeken naar lagere prijzen voor het moederbord en de grafische kaart.
In het eerste en tweede kwartaal van 2019 zullen de prijzen voor sommige onderdelen gaan stijgen.
Het net begonnen kerstbedrijf kan het ene of andere koopje mogelijk maken.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Steun Ons

Nieuwste berichten

Terug
Bovenaan