Info ACDSee Video Studio 3 tot 30 juli tijdelijk gratis

Abraham54

Administrator
Forumleiding
Lid geworden
9 aug 2007
Berichten
270.526
Waarderingsscore
589
Punten
113
Leeftijd
66
Locatie
Grootste stad van Oost-Nederland
De meeste goede videobewerkingsprogramma's zijn duur, de weinige gratis programma's zijn ruw om te gebruiken. Niet zozeer "ACDSee Video Studio 3", die alle belangrijke functies voor videobewerking heeft en zelfs voor beginners gemakkelijk te gebruiken is. De volledige versie ter waarde van 60 euro is nu voor korte tijd gratis beschikbaar!

In de loop van de voortdurende corona-pandemie geeft de softwareproducent ACD Systems momenteel zijn volledige versie ACDSee Video Studio 3 in de Engelse versie weg.

Het programma onderscheidt zich door zijn eenvoudige en moderne gebruikersinterface, waarin ook beginners snel hun weg kunnen vinden - importeer de media eenvoudigweg via de blauwe knop en sleep deze vervolgens naar de tijdlijn. Vervolgens kunt u de clip op de gewenste lengte afknippen of de afzonderlijke scènes herschikken.

Het werken met verschillende videotracks opent tal van ontwerpmogelijkheden. Ook de gevorderde gebruikers vinden in ACDSee Video Studio 3 een handig hulpmiddel, omdat de video en het audiotrack van elkaar gescheiden kunnen worden om de clips te laten klinken of om de tracks te synchroniseren.

De geïntegreerde recorder voor audio en video heeft direct toegang tot de webcam, microfoon en scherminhoud, zodat het mogelijk is om in een handomdraai eigen teksten of video-instructies op te nemen.Momenteel is de volledige versie van het programma gratis beschikbaar. Via de actiepagina van de fabrikant kunt u uw persoonlijke licentiesleutel aanvragen door een e-mailadres in te voeren en kunt u ook de software downloaden. Deze licentiesleutel moet u de eerste keer, dat u het programma start invoeren. Daarna wordt de volledige versie geactiveerd.

 

Berend Jansen

Gewaardeerd
Lid geworden
16 dec 2013
Berichten
1.177
Waarderingsscore
17
Punten
38
Leuk. Eens zien hoe dit werkt t.o.v. Adobe Premiere Pro.
 

Nieuwste berichten

Bovenaan Onderaan