antivirus antimalware en schoonmaakprogramma op nw pc?

Leono

Enthousiast
Lid geworden
20 jan 2013
Berichten
2.159
Waarderingsscore
92
Punten
0
Locatie
Zuid-Limburg NL
Het is toch belachelijk als die ransomware beveiliging niet standaard aanstaat?
 

Aarie25

NCF Goeroe
Forumleiding
Moderator
Lid geworden
12 apr 2013
Berichten
23.189
Waarderingsscore
857
Punten
0
Leeftijd
41
Waarom dat niet is durf ik niet te zeggen, maar dat is altijd 1 van de eerste dingen die ik doe als ik voor iemand de boel nakijk en opgeschoond heb.
 

Aarie25

NCF Goeroe
Forumleiding
Moderator
Lid geworden
12 apr 2013
Berichten
23.189
Waarderingsscore
857
Punten
0
Leeftijd
41
Nee hoor, ik heb al op veel computers gezien dat het standaard uit staat.
Is app en browser beheer wel het zelfde?
Ik heb er nog niet eerder van gehoord.

Dit staat standaard uit in Windows beveiliging.
61632bee0910a-112.jpg
 

Aarie25

NCF Goeroe
Forumleiding
Moderator
Lid geworden
12 apr 2013
Berichten
23.189
Waarderingsscore
857
Punten
0
Leeftijd
41
App en browser beheer heeft geen ransomware beveiliging.
Of bedoel jij de exploit protetion instelling?
61632cbeaa25b-112343.jpg
 
TS
TS
J

jes

Gevestigd lid
Lid geworden
12 jul 2013
Berichten
410
Waarderingsscore
0
Punten
0
Ik zal In Windows Defender ransomware bescherming nog wel even aanzetten.
Open via start -> Windows beveiliging, kies daar voor virus en bedreiging beveiliging, ga dan naar ransomware beveiliging en zet daar de schuif aan.

Wat betreft schijfopruiming, meestal doe ik het na de Windows update, zodat die er ook gelijk afgegooid worden.
Oke heb ik nu gedaan. Bedankt!
 
TS
TS
J

jes

Gevestigd lid
Lid geworden
12 jul 2013
Berichten
410
Waarderingsscore
0
Punten
0
Nog een andere vraag, deze hoort hier niet denk ik, maar ik dacht ik ga geen nw topic aanmaken. Via Speccy ging ik even kijken naar de specificaties, voor zover ik ze begrijp. Wat me opviel was het volgende: Er staat volgens mij dat de D schijf al voor de helft vol staat, echter als ik bij 'mijn pc' kijk naar hoeveel data er nog beschikbaar is dan zie ik dat de D schijf nog helemaal leeg is (en dat klopt ook). De D schijf is 1 TB.
Kijk ik nu verkeerd naar het (bijgevoegde) speccy resultaat?
 

Bijlagen

  • Speccy 10-10.PNG
    Speccy 10-10.PNG
    12,6 KB · Weergaven: 12

Aarie25

NCF Goeroe
Forumleiding
Moderator
Lid geworden
12 apr 2013
Berichten
23.189
Waarderingsscore
857
Punten
0
Leeftijd
41

Aarie25

NCF Goeroe
Forumleiding
Moderator
Lid geworden
12 apr 2013
Berichten
23.189
Waarderingsscore
857
Punten
0
Leeftijd
41
Wat betreft Speccy.
Als je goed kijkt gaat het om mb's, dus niet om de 1 TB aan ruimte. Een schijf heeft nu eenmaal ruimte ingedeeld.
 

Lange Pier

NCF Goeroe
Lid geworden
4 nov 2008
Berichten
26.309
Waarderingsscore
527
Punten
0
App en browser beheer heeft geen ransomware beveiliging.
Dacht dat je die bedoelde en die anti ransomware staat idd uit, ik gebruik hem ook niet, de boel wordt erdoor aardig vertraagd is mijn ervaring nu.
 

Aarie25

NCF Goeroe
Forumleiding
Moderator
Lid geworden
12 apr 2013
Berichten
23.189
Waarderingsscore
857
Punten
0
Leeftijd
41
Ik merk zelf geen vertragingen met mijn oude laptop met een HDD en zeker niet met mijn laptop met een SSD. Maar dat is voor iedereen misschien anders.
 
TS
TS
J

jes

Gevestigd lid
Lid geworden
12 jul 2013
Berichten
410
Waarderingsscore
0
Punten
0
Wat betreft Speccy.
Als je goed kijkt gaat het om mb's, dus niet om de 1 TB aan ruimte. Een schijf heeft nu eenmaal ruimte ingedeeld.
Oh het gaat daar dus niet over het volume vd D schijf....😅 Gelukkig maar. Dank je
 

Aarie25

NCF Goeroe
Forumleiding
Moderator
Lid geworden
12 apr 2013
Berichten
23.189
Waarderingsscore
857
Punten
0
Leeftijd
41
Nee alleen een partitie.
Geen dank!
 

Nieuwste berichten

Bovenaan Onderaan