• De afgelopen dagen zijn er meerdere fora waarop bestaande accounts worden overgenomen door spammers. De gebruikersnamen en wachtwoorden zijn via een hack of een lek via andere sites buitgemaakt. Via have i been pwned? kan je controleren of jouw gegeven ook zijn buitgemaakt. Wijzig bij twijfel jouw wachtwoord of schakel de twee-staps-verificatie in.

Apple sluit 20 beveiligingsgaten in iTunes Windows versie

Status
Niet open voor verdere reacties.
A

Abraham54

Gast
Nieuwe versie van iTunes: Apple sluit 20 beveiligingsgaten in de Windows versie 12.10.8
In de Mac is Apple iTunes geschiedenis; in Windows is het de toepassing bij uitstek voor veel iPhone-gebruikers om media, muziek en meer te beheren op hun telefoon. Het biedt ook tal van functies voor de muziekspeler.
Nu is er een nieuwe versie van de software beschikbaar om te downloaden en worden 20 beveiligingslekken in één keer aangepakt.

iTunes is een oude software van Apple die al bijna 20 jaar bestaat. Je kunt dit zien in de tool, Apple heeft deze vorig jaar uit macOS verwijderd en de vrij nuttige functies geïntegreerd in kleinere en snellere tools.

Voor Windows is deze nieuwe editie echter nog niet beschikbaar, veel gebruikers vertrouwen nog steeds op de dinosaurus software iTunes. Het heeft nu een belangrijke veiligheidsupdate gekregen.

Windows 10:

Volldige 64-bit versie via Apple:
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Steun Ons

Nieuwste berichten

Terug
Bovenaan