Opgelost AUTODESK/AUTOSKETCH

petrus131

Nieuw lid
Lid geworden
2 feb 2021
Berichten
5
Waarderingsscore
0
Punten
1
Leeftijd
46
Hoi beste mensen, ik ben nieuw hier en hoop natuurlijk op jullie steun - alvast bedankt :) Weet iemand waar ik nog een heel oude programma van AUTODESK en wel het programma AUTOSKETCH 1.0/2.0 of 2.1 kan downloaden? Ik kan het wel openen (mijn versie), maar het is helaas beschadigt en start niet helemaal op! Dus, wie kan mij verder helpen? Groet Peter
 

DonWoozy

Bekend gezicht
Lid geworden
20 jan 2010
Berichten
182
Waarderingsscore
21
Punten
18

Lange Pier

NCF Goeroe
Lid geworden
4 nov 2008
Berichten
26.027
Waarderingsscore
496
Punten
83
Waarin gebruik je die?
In een 32 of 64bit Windows?
In een 64bit omgeving/os zal hij niet gaan werken, lijkt mij namelijk 16bits.
 

wifoyir215

Nieuw lid
Lid geworden
8 nov 2020
Berichten
17
Waarderingsscore
0
Punten
1
Leeftijd
21
Wellicht in DOSBOX proberen dan?
 

petrus131

Nieuw lid
Lid geworden
2 feb 2021
Berichten
5
Waarderingsscore
0
Punten
1
Leeftijd
46
Beste mensen, ik ben overweldigd van jullie reacties - heel erg bedankt. Inmiddels weet ik dat een DOS versie van AUTOSKETCH niet voldoet! Het moet dus 2.0 / 2.1 zijn. En jawel het is 16 bit en ik heb een VM geinstalleerd, en ik heb mijn versie van AUTOSKETCH 2.O geprobeerd te installeren. De installatie begint veelbelovend, maar stopt met de mededeling van 'missing' files. Mijn conclusie, mijn versie van AUTOSKETCH is beschadigt en daarom hier mijn verzoek/vraag: Heeft nog iemand een werkende versie en is hij/zij bereid om deze met mij te delen. :) De eerdere LINK van DonWoozy (mijn dank) heeft helaas geen werkende versie (het zijn alleen img files). :cool:
 

Lange Pier

NCF Goeroe
Lid geworden
4 nov 2008
Berichten
26.027
Waarderingsscore
496
Punten
83
Die 2.1 die er op staan zijn of een iso of images van floppy's met de bestanden, beide zijn te openen en uit te pakken, ik gebruik er PeaZip voor, zitten installatie files in.
 

petrus131

Nieuw lid
Lid geworden
2 feb 2021
Berichten
5
Waarderingsscore
0
Punten
1
Leeftijd
46
Beste allen, dank je Lange Pier - dit wist ik niet - duidelijk ben ik geen computer wiz ;) PeaZip gebruikt een alles uit gepakt. Installatie begon weer veelbelovend, maar helaas krijg ik een aantal foutmeldingen. Ik heb er screenshots van gemaakt en bij gevoegd. Bij de foutmelding 01 is het line 108 en 109! Bij foutmelding 2 maakt het niet uit of je YES or NO kiest - het wordt foutmelding 03. Het programma is niet terug te vinden in de programmalijst en ook geen ICON op de desktop! Suggesties heel er welkom??? :oops: Peter
 

Bijlagen

  • Foutmelding 03.jpg
    Foutmelding 03.jpg
    20,3 KB · Weergaven: 9
  • Foutmelding 02.jpg
    Foutmelding 02.jpg
    20,5 KB · Weergaven: 9
  • Foutmelding 01.jpg
    Foutmelding 01.jpg
    20,1 KB · Weergaven: 10

DonWoozy

Bekend gezicht
Lid geworden
20 jan 2010
Berichten
182
Waarderingsscore
21
Punten
18
Tussendoor de VM al eens herstart?
 

petrus131

Nieuw lid
Lid geworden
2 feb 2021
Berichten
5
Waarderingsscore
0
Punten
1
Leeftijd
46
Goede morgen mensen, ook naar herstart van VM, computer en hersenen zelfde foutmeldingen :worried:
Nog ideeën in de gemeenschap? Welke VM zouden jullie gebruiken voor deze klus?
 

iMousE

Nieuw lid
Lid geworden
22 jan 2021
Berichten
23
Waarderingsscore
2
Punten
3
Leeftijd
60
De laatste versie van Autodesk is versie 10 (ca. 2013) en had een prijskaartje van 250 dollar.
Autodesk van Autocad is dus opgehouden verder ontwikkeld te worden.


Misschien een alternatief:

Om de volledige versie permanent te gebruiken, moet u binnen de eerste 7 proefdagen een gebruikersaccount aanmaken bij Autodesk en inloggen met de accountgegevens.
 

Lange Pier

NCF Goeroe
Lid geworden
4 nov 2008
Berichten
26.027
Waarderingsscore
496
Punten
83
Goede morgen mensen, ook naar herstart van VM, computer en hersenen zelfde foutmeldingen :worried:
Nog ideeën in de gemeenschap? Welke VM zouden jullie gebruiken voor deze klus?
Het eerder genoemde Dosbox proberen of Vmware player.
 

petrus131

Nieuw lid
Lid geworden
2 feb 2021
Berichten
5
Waarderingsscore
0
Punten
1
Leeftijd
46
Beste allen, ik wil hierbij nog mijn dank uiten voor al die adviezen. Probleem is inmiddels opgelost! Helaas waren die tekeningen door onbekende redenen niet bruikbaar! Gelukkig hebben wij nog papieren kopie en nu wordt alles (het huisje) weer in AS10 getekend! Tot ...... Groet Peter :)
 

Nieuwste berichten

Bovenaan Onderaan