ben ik geblocked? msn messenger

en werkte het :)


  • Totaal aantal stemmers
    12
Status
Niet open voor verdere reacties.

frankw

Slumdog millionaire
Lid geworden
5 nov 2003
Berichten
60.340
Waarderingsscore
307
Punten
0
Leeftijd
42
Locatie
Breda
Hoe kan je makkelijk en snel zien of iemand jou geblocked heeft in zijn of haar msn. Dus of dat een van jouw contactpersonen die nog wel in jouw lijst staan jou geblocked hebben in hun msn.

Er zijn diverse tools beschikbaar als je even googled maar merendeel zien er op de eerste plaats niet betrouwbaar uit, en is maar de vraag wat er allemaal gebeurt als je zoiets gebruikt.

Alternatieve maar veilige manier :)

Open je msn 7,5 is nu de laatste versie meen ik :)

1) open msn
2) ga naar extra-opties-privacy-je ziet nu 2 kolommen
in de linkerkolom 1 staan al je goedgekeurde msn contacten in de rechterkolom de geblokkerde gebruikers.

3) wil je nu weten welke gebruikers jou ook geblokkeerd hebben klik dan met je rechtermuis op een gebruiker in de rechterkolom als nu de optie "verwijderen" beschikbaar is, heeft deze persoon jou ook geblokkeerd, is deze optie " verwijderen" grijs en niet anaklikbaar ben jij bij deze persoon niet geblokkeerd.

4) Wil je nu van al je contacten in de linker kolom weten of ze jou niet geblokkeerd hebben, verplaats ze dan (tijdelijk uiteraard) even met het pijltje naar de rechterkolom, als nu al je contacten in de rechterkolom staan doe dan weer hetzelfde en klik ze even met de rechtermuis aan, is verwijderen grijs sta jij bij hun niet op de blokkeer lijst, is de optie verwijderen zwart dan sta jij wel op hun blokkeer lijst. Nu je dit weet van je gebruikers kan je bepalen of je ze weer met het pijlje verplaatst naar de linker kolom of deze mensne nu ook blokkeert.

edit: het kan zijn dat je mensen hebt toegevoegd (hotmail emailadressen) die geen msn gebruiken, bij deze mensen zie je dan ook dat ze jou hebben geblocked, echter dat is logisch want zij hebben / gebruiken dan helemaal geen messenger en hebben niemand in hun lijst staan.

succes.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.

Nieuwste berichten

Bovenaan Onderaan