Windows XP Bootable XP maken met rufus, patchen opstartbestanden foutmelding.

GeWij

Gevestigd lid
Dag, probeerde, zoals eerder wel gelukt was, met rufus van een XP iso een opstart usb te maken. Alles gaat goed maar op het laatst krijg ik een foutmelding dat die de bestanden niet patchen kan voor opstarten, en daar houd het dus op. Iso ondertussen corupt geraakt dacht ik. Maar had nog een installatie op een hdd staan die ooit eerder gemaakt was van dezelfde eerder wel gelukte XP installatie usb. Daarvan alle nodige files omgezet in een verse iso, met rufus geprobeerd hem op een usb stick te zetten, maar ook die geeft als laatst (zelfde verhaal dus) de foutmelding dat die de opstart bestanden niet patchen kan. Ook geprobeerd w2ksect.bin file in
image burn een opstartbare iso te maken, al zou dat voor rufus niet nodig hoeven zijn. Maar weer zelfde melding. Omdat dus van ook haast zeker goede bron volgens mij een iso heb, en daarmee ook niet wil, snap ik niet waar het aan ligt. Dus leg hem hier bij u maar even voor, wie weet.
 

Emi

NCF Goeroe
heb geen problemen ondervonden met het aanmaken van een usb stick welke voorzien werd met XP home sp2, het duurde wel 1 uur voor deze er klaar mee was aangezien er een usb stickje werd gebruikt van 1gb .

Ashampoo_Snap_zaterdag 28 maart 2020_07h21m10s_001_.jpg
 

Emi

NCF Goeroe
ik heb wel een oudere Rufus 2.18 dienen te gebruiken want zelfs met de 3.1 lukte het niet ..
 

GeWij

Gevestigd lid
Misschien even wat duidelijker, eerder was het maken van een opstartbare usb stick wel gelukt van volgens mij dezelfde Iso. Die stick na hem te hebben gebruikt voor installeren van XP op een hdd, (helaas) eens overgeschreven met wat anders. Maar exact hetzelfde (volgens mij) wat ik nu probeer lukte dus eerst wel, maar nu niet meer. ........ iemand ?
 

Emi

NCF Goeroe
deze afbeelding hoort bij de iso die je kunt downloaden in de gegeven link !

Ashampoo_Snap_zaterdag 28 maart 2020_10h26m39s_002_.jpg
 

Emi

NCF Goeroe
wat voor een reactie is dit nu .. ik denk hier nu met een kind te maken te hebben ..wilde helpen maar hou me verder van deze persoon af..
 

Nieuwste berichten

Bovenaan Onderaan