Opgelost Canon ts 3510 scanner doet het niet meer

janssens cindy

Nieuw lid
Lid geworden
24 okt 2019
Berichten
6
Waarderingsscore
0
Punten
1
Leeftijd
46
Ik kan niet meer scannen met mijn printer sinds mijn Windows 10 geüpdate is
 

Rubensky

Administrator
Forumleiding
Lid geworden
17 okt 2011
Berichten
20.371
Waarderingsscore
266
Punten
83
Hoi,

Ik heb de titel van je topic duidelijker gemaakt.

Je geeft aan niet meer te kunnen scannen. Krijg je een foutmelding te zien of gebeurt er helemaal niets?

Je openingspost is erg summier we zouden graag meer informatie over het probleem van je ontvangen.
 

janssens cindy

Nieuw lid
Lid geworden
24 okt 2019
Berichten
6
Waarderingsscore
0
Punten
1
Leeftijd
46
Dit krijg ik te zien als ik nieuwe scan aangeklikt heb
 

Aarie25

Moderator
Forumleiding
Lid geworden
12 apr 2013
Berichten
22.266
Waarderingsscore
681
Punten
113
Leeftijd
40
Locatie
Gelderland
Ik dacht al dat het niet goed was :)
Dan zou ik de software even verwijderen en daarop het even op nieuw downloaden.

Jou vorige bericht was mij net iets voor.
 
Laatst bewerkt:

Aarie25

Moderator
Forumleiding
Lid geworden
12 apr 2013
Berichten
22.266
Waarderingsscore
681
Punten
113
Leeftijd
40
Locatie
Gelderland
Dit krijg ik te zien als ik nieuwe scan aangeklikt heb

Heb jij alles opnieuw erop gezet, dus ook de scanner software?
Dus deze -> Volledig stuurprogramma en software pakket voor TS3100 series.
 

Aarie25

Moderator
Forumleiding
Lid geworden
12 apr 2013
Berichten
22.266
Waarderingsscore
681
Punten
113
Leeftijd
40
Locatie
Gelderland
Heb je de computer al eens herstart, dat wil ook nog wel eens helpen.
 

Aarie25

Moderator
Forumleiding
Lid geworden
12 apr 2013
Berichten
22.266
Waarderingsscore
681
Punten
113
Leeftijd
40
Locatie
Gelderland
Goed om te horen dat het is opgelost!
Wat was nu de oplossing?
 
Bovenaan Onderaan