Advies Computer gecrashed en komt niet meer langs opstartherstel.

AnjoZ

Gevestigd lid
Ik denk dat je je geheugen banken niet meer in de samenwerkende slots hebt zitten nu.

Als je nou het RAM wat je niet verplaatst hebt ook verplaatst naar het slot met dezelfde kleur als het andere, merk je dan verschil?
 

Rubensky

Moderator
Team lid
Zit er wel een SSD in die computer?
 

jefken

gepensioneerd ingenieur
Heb dat ook gehad met mijn laptop. Uiteindelijk terug naar de coolblue winkel hier in Lochristi België en daar was het verdikt dat de sdd schijf de geest had gegeven. Heb daar een nieuwe gekocht en ervan geprofiteerd van een upgrade te doen met sdd van 500gb en een hdd van 2tb. De coolbluevrienden hebben het installeren van de disken gratis gedaan (was buiten garantie) en hebben de win 10 terug geïnstalleerd En nu werkt de laptop terug als een engeltje..
 

colindevos1

Gevestigd lid
Ik heb gister een memtest gedaan hier kwamen geen foutmeldingen uit, wel zag ik dat er weer een ram module niet gezien werd.
Ik heb hem vandaag er uit gehaalt en even schoongemaakt en in het oude slot gezet waarvan ik dacht dat die stuk was en nu doet het het weer. Vermoedelijk kwam het traag werken van de pc dus gewoon hier door. Het rare is wel dat windows wel zag dat er 8gb geplaatst was maar dat er maar 4gb gebruikt kon worden. Ik ga het nu even zo aankijken en hopen dat het nu opgelost is.

Ik heb verder nog een klein vraagje, ik kwam mijn oude pc tegen op zolder en hier zit nog 4gb ram in zou ik deze zonder problemen er bij kunnen plaatsen in 1 van de overige sloten?
 
Bovenaan Onderaan