Verkoop Computerhulp in Tilburg voor de kleine beurs

Status
Niet open voor verdere reacties.

Ron01

PcSave - computerhulp voor de kleine beurs
Hallo forumleden, ik wil graag wat aandacht vragen voor PcSave. Wij zijn vrijwilligers die (hoewel we iedereen helpen) speciaal in het leven zijn geroepen om mensen met een klein inkomen te helpen bij de aanschaf en reparatie van computers.
We zijn onderdeel van stichting we-re-use, een stichting die hergebruik promoot, en gevestigd in wijkcentrum Nieuwe Stede in de wijk Korvel.
Een voorbeeld van ons werk: een moeder in de schuldhulpverlening heeft een kind wat naar de middelbare school gaat en een redelijke laptop nodig heeft. Die helpen we aan een laptop waar hij zich niet mee hoeft te schamen (i3/i5). Eventueel met de meedoenregeling van de gemeente Tilburg.
De laptop's komen van instanties en bedrijven en zijn gedoneerd, nagekeken en opgeschoond.
Ook veel ouderen komen met problemen, Office of een trage pc, noem maar op.
Veel van onze kennis hebben we in de praktijk opgedaan en ook dit forum geeft regelmatig een antwoord op problemen die zich voordoen. (Waarvoor dank)
Woon je in de omgeving, loop dan gerust eens binnen. Heb je miss hien nog onderdelen waar je vanaf wilt (wel in Tilburg ) dan houden we ons aanbevolen. En ook bedrijven die van hun oude spul af willen: denk aan ons.
We kunnen er veel goed werk mee doen.
Website: www.pcsave.nl
Mvg Ron
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Bovenaan Onderaan