Draadloze internetverbinding in Windows 2000

  • Onderwerp starter JStasijns
  • Startdatum
J

JStasijns

Gast
Hallo

Ik heb geprobeerd een draadloze internetverbinding te maken via de wizard Internet-Verbinding maar nadat die wizard voltooid was, geeft Windows aan dat er geen verbinding kan gemaakt worden omdat de kabels niet aangesloten zijn. De volledige software en hardware (D-Link Air Utility) is genstalleerd en de software geeft aan dat er wel degelijk een signaal ontvangen wordt, maar Windows is nog steeds ingesteld op bekabelde internetverbinding. Waar kan ik die instelling wijzigen?

dank
 
T

TyzzyT

Gast
Wordt je draadloze adapter wel herkent in apparaatbeheer?
 

DJ.Artistic

Banned
Lid geworden
26 jun 2008
Berichten
165
Waarderingsscore
0
Punten
0
netwerk beheer. Start, instellingen.
 

Death=adder

Incredible Divinity
Lid geworden
18 mrt 2006
Berichten
1.672
Waarderingsscore
4
Punten
0
Locatie
een huis
de software geeft aan dat er wel degelijk een signaal is? waarschijnlijk moet je nog op dat signaal klikken of op connect ofzo drukken en eventueel een security key invoeren, ligt eraan hoe je router oid is ingesteld. maar een instelling in windows voor het bekabelde internet is er niet. windows zoekt namelijk alle netwerkadapters af op zoek naar internet. Ik denk dat dit puur een handeling is die je nog vergeet te doen namelijk verbinding maken met je router of een dergelijk apparaat.
 
J

JStasijns

Gast
De software van D-Link Air Utility plus geeft aan dat er een signaal is. De hardware werkt perfect en ook de verbinding is in orde. Alle instellingen zijn daar volgens mij dus in orde wat betreft de D-Link software. Alleen blijft Windows maar aangeven dat de netwerkkabel niet aangesloten is.
 
Bovenaan Onderaan