• De afgelopen dagen zijn er meerdere fora waarop bestaande accounts worden overgenomen door spammers. De gebruikersnamen en wachtwoorden zijn via een hack of een lek via andere sites buitgemaakt. Via have i been pwned? kan je controleren of jouw gegeven ook zijn buitgemaakt. Wijzig bij twijfel jouw wachtwoord of schakel de twee-staps-verificatie in.

Dvi naar vga adapter ?

  • Onderwerp starter Verwijderd lid 166019
  • Startdatum
Status
Niet open voor verdere reacties.
V

Verwijderd lid 166019

Gast
Dag, heb dus een crt monitor dmv een converter (soort blokje van 3 vierkante cm ongeveer) aangesloten. Of iemand een idee heeft of andere of betere merken echt wat uitmaken. Zag andere modellen voor ongeveer de zelfde prijs, maar dan met een stukje snoer tussen de aansluitingen, en ook redelijk dure weer andere soortgelijke adapters. Denk niet dat ik een andere ga kopen, maar kan nieuwsgierigheid wat slecht bedwingen.
 
Volgens mij maken die adaptertjes niet geweldig veel verschil. Misschien dat het nog iets verschil zal maken als je het echt op de miliseconde zou gaan testen ofzo maar anders niet hoor.
 
Als je de monitor kan aansluiten via HDMI, is dat de beste manier. Bij VGA heb je soms dat het beeld wazig wordt weergegeven als de kabel het niet goed doet of als er te veel stof in de VGA poort komt. Bij HDMI kan dat niet zo snel gebeuren.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Steun Ons

Nieuwste berichten

Terug
Bovenaan