• De afgelopen dagen zijn er meerdere fora waarop bestaande accounts worden overgenomen door spammers. De gebruikersnamen en wachtwoorden zijn via een hack of een lek via andere sites buitgemaakt. Via have i been pwned? kan je controleren of jouw gegeven ook zijn buitgemaakt. Wijzig bij twijfel jouw wachtwoord of schakel de twee-stappen-verificatie in.

Een afbeelding in een bericht plaatsen

Status
Niet open voor verdere reacties.

Rubensky

NCF Goeroe
Forumleiding
Administrator
Lid geworden
17 okt 2011
Berichten
21.222
Waarderingsscore
399
Punten
0
Best mogelijk dat ergens op het forum al een handleiding staat over het gebruik van imgdumper. Als dat nog niet het geval is, dan mag gebruik gemaakt worden van onderstaande handleiding. Een mod kan die eventueel verplaatsen naar het forumonderdeel Handleidingen.
====================================================

Om een afbeelding die op jouw pc staat, op het forum te plaatsen kun je gebruik maken van deze website: IMGDumper.nl 2.1 » Home

Op die website klik je in de groene balk op de knop ‘Bladeren…’

Een klein venster van de Verkenner komt dan in beeld. In dat venster navigeer je naar de plek waar je afbeelding staat. Als je de afbeelding gevonden hebt, dan dubbelklik je op die afbeelding. Klik daarna op de knop ‘Upload’ (die knop staat ook in de groene balk).

Even later zie je aan de linkerkant jouw afbeelding staan. Daaronder staan 7 links. Klik met de rechter muisknop op de bovenste link en kies dan ‘Kopiëren’. Die link komt daardoor op je klembord te staan.

Dan ga je naar de website van het NCF. Misschien heb je die al open staan. Prima. Je klikt daar met de rechter muisknop in het vak waar jij je reactie schrijft en je kiest dan ‘Plakken’. De link naar je afbeelding is daarmee geplakt in dat vak.
Wil je controleren hoe dat er op het forum uit komt te zien, dan klik je in dat tekstvak op de knop Bekijk.
600424370b178-Ashampoo_Snap_2021.01.17_12h45m44s_004_.png


Handleiding gemaakt door Porrelaar
 
Status
Niet open voor verdere reacties.

Nieuwste berichten

Terug
Bovenaan Onderaan