• De afgelopen dagen zijn er meerdere fora waarop bestaande accounts worden overgenomen door spammers. De gebruikersnamen en wachtwoorden zijn via een hack of een lek via andere sites buitgemaakt. Via have i been pwned? kan je controleren of jouw gegeven ook zijn buitgemaakt. Wijzig bij twijfel jouw wachtwoord of schakel de twee-staps-verificatie in.

Films downloaden

Status
Niet open voor verdere reacties.

haisra

Nieuw lid
Lid geworden
13 jul 2005
Berichten
9
Waarderingsscore
0
hoi,
Bij het dowloaden van films via piratebay en ophalen met u-torrent blijkt dat beeld en geluid niet synhroon met elkaar lopen.
heeft iemand een idee hoe dat komt?
thanks Haisra
 
De manier waarop dit wordt verspreid is illegaal (het film materiaal) en volgensmij mogen we je daarom niet helpen! Dit is dacht ik in strijd met de regels!!

Grtn,

killman
 
Met K en J kun je de audiovertraging instellen.
 
De manier waarop dit wordt verspreid is illegaal (het film materiaal) en volgensmij mogen we je daarom niet helpen! Dit is dacht ik in strijd met de regels!!

Er staat niet dat het om illegaal film materiaal gaat. Het zou best om home video's of iets dergelijks kunnen gaan. Helpen is dus toegestaan.

(Overigens weet natuurlijk iedereen dat dit om wel illegale films gaat, gedownload van thepiratebay, maar zolang het er niet staat...... Torrent's zijn niet verboden, de inhoud vaak wel)
 
Sorry hoor, maar volgensmij is dat toch echt geen home video of iets dergelijks...

Grtn,

killman

Maar het zou kunnen en daarom is het niet verboden te helpen :biggrin:
 
Wat je eventueel zou kunnen doen om te controleren of het toevallig niet aan je computer ligt is het bestand op een usb stick zetten en dan kopieren naar een andere computer. Speelt daar het bestand wel goed af, dan kan het ook liggen aan de 'sterkte' van de computer.

Let wel: als je het bestand naar de USB stick hebt gekopieerd, dan moet je 'm wel weer kopieren naar de andere computer (dus niet vanaf de stick proberen te spelen).

Plaats anders ook even de specificaties van je computer.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Steun Ons

Nieuwste berichten

Terug
Bovenaan