Vraag Firefox geschiedenis

aarie25

Moderator
Medewerker
#9
Klik op ☰. Je vindt deze optie in de rechterbovenhoek van het Firefoxvenster.
Klik op Geschiedenis. Het is een uitklapmenu. Boven Geschiedenis zie je een icoon in de vorm van een klok.
Klik op Toon volledige geschiedenis. Je vindt deze optie onderaan het Geschiedenismenu. Door erop te klikken wordt de Firefoxgeschiedenis in een apart venster geopend.
Bekijk je geschiedenis. Door dubbel te klikken op een bepaalde zoekterm, wordt dat item geopend in je Firefoxbrowser.
  • Je kunt onderdelen uit de geschiedenis verwijderen (zoals specifieke websites of volledige mappen) door er met de rechtermuisknop op te klikken (of door er twee keer met je vinger op te tikken) en vervolgens op Verwijderen te klikken.
 

Emi

NCF Goeroe
#11
@dvangenderen zie jij dan niet het uitklapmenu als de Firefox browser gestart is ...
ik bedoel dus niet ☰.maar wel » heb jij deze optie niet vermeld staan dien je via ☰ op aanpassen te klikken en vervolgens het item"geschiedenis" te verslepen naar het overloopmenu .
Ashampoo_Snap_zaterdag 13 oktober 2018_08h40m38s_001_.png


als ik hier op de 2 pijltjes klikt dan zie ik de optie om mijn eerder bezochte pagina's te tonen ..en klik ik op "alle geschiedenis tonen " dat tevens onderaan vermeld staat dan springt er hier een schermpje op waarmee ik zelfs de geschiedenis kan bekijken van ouder dan 6 maanden ...voorwaarde is dat deze wel nooit gewist zijn ...éénmaal dat deze gewist werden is het niet mogelijk om ze terug te halen tenzij je deze eerst geexporteerd heb als een HTML bestand zodat je deze ten alle tijden kunt herstellen .

er is zelfs de optie aanwezig om gegevens betreffende de geschiedenis uit een andere browser (Microsoft Edge , Internet Explorer of Chrome ) te importeren naar Firefox .
 
#15
@Abraham54 Jij geeft een link naar een artikel waarin beschreven wordt hoe je de geschiedenis van Firefox kunt verwijderen.
dvangenderen wil juist het tegenovergestelde. Hij wil zijn verloren geschiedenis terughalen.
Dvangenderen heeft in augustus Firefox verwijderd. Normaal wordt daarmee niet de geschiedenis van Firefox verwijderd. Maar als hij een schoonmaakprogramma zoals CCleaner heeft gebruikt, dan verwijdert die wel de geschiedenis van Firefox. En die geschiedenis is dan nooit meer terug te halen. Die is dan verloren. Voor altijd en eeuwig. Kan niet meer teruggehaald worden. Punt.

Heb jij zo'n schoonmaakprogramma gebruikt, dvangenderen? Zo ja, dan weet je waarom je de geschiedenis van Firefox van augustus en nog eerder niet meer kunt zien. Althans niet in Firefox zelf...

Je hebt intussen maar liefst 7 topics over hetzelfde onderwerp aangemaakt. Klik maar op de volgende link: https://www.nationaalcomputerforum.nl/search/222110/
In vrijwel elk van die topics kreeg je tips. Heb je die allemaal gelezen en uitgevoerd? Zo ja, dan is de kans dat je nu nog de geschiedenis van Firefox van augustus 2018 en vroeger te zien krijgt, nihil.
Jammer, maar helaas.

Ik heb zojuist CCleaner laten draaien en daarmee werd mijn geschiedenis van Firefox gewist. Toch kan ik nog zien welke zoekopdrachten ik heb gegeven aan Google. Als jij als zoekmachine ook Google gebruikt, én als jij een Google account hebt, dan heb je kans dat al jouw zoekopdrachten zijn opgeslagen op de servers van Google.
Misschien heb jij in augustus 2018 of eerder iets gezocht en gevonden met Google, maar nu weet je niet meer om welke website dat ging? Is dat de reden dat je die geschiedenis terug wilt zien?
Als je een Google account hebt, dan ga je naar deze website: https://myactivity.google.com/item
Log daar in met de gegevens van je Google account (= e-mailadres en wachtwoord van Gmail).
Daarna krijg je je zoekgeschiedenis te zien. Bij mij gaat die heel ver terug.

Misschien heb je iets aan die informatie.
 
Bovenaan Onderaan