Sticky Forum Reglement

Status
Niet open voor verdere reacties.

YdieresiS

NCF Goeroe
Forumleiding
Administrator
Lid geworden
5 dec 2003
Berichten
36.367
Waarderingsscore
459
NCF Forum Reglement

1. Het Nationaal Computer Forum is een beginnersvriendelijk forum dat primair is bedoeld als plek waar mensen elkaar kunnen helpen met computer-gerelateerde vragen en problemen. Door kennis en ervaringen te delen kan iedereen wat bijleren, van beginners tot experts.

2. Op dit forum is iedereen welkom en wordt iedereen met respect behandeld, zowel door administrators en moderators als door andere leden. Het staat iedereen vrij om elke vraag, mits niet in strijd met het forum reglement, te stellen zonder zich hiervoor te hoeven schamen of hierop mondeling of schriftelijk aangevallen te worden.

3. U kunt alleen als lid topics starten en op topics reageren. Sommige forumonderdelen zijn niet toegankelijk voor gasten en/of voor leden.

4. Aangemaakte accounts kunnen niet gewijzigd worden. Het is dus niet mogelijk om je accountnaam te laten wijzigen. Start daarom over naamswijzigingen geen topics en contacteer hiervoor ook de forumleiding niet.

5. Het gebruik van alle tips, oplossingen, programma’s, aanwijzingen, meldingen, enz. die leden, administrators, moderators of andere personen op het forum aandragen, is op eigen risico. Wij nemen geen enkele aansprakelijkheid, risico of verantwoordelijkheid voor de werking van tips en eerder genoemde oplossingen. U bent en blijft verantwoordelijk voor alle zaken die u met uw eigen PC uitvoert. Lukt iets niet of crasht uw pc na het opvolgen van tips, dan is dit voor uw eigen risico!

6. Iets te koop vragen of aanbieden in het topic "Te koop aangeboden/gevraagd" geschiedt volledig op eigen risico. U zult zelf zorg moeten dragen dat u een eventuele betaling van aangeboden goederen ontvangt. Ook indien u goederen of producten heeft gekocht van een ander lid, gebeurt de daadwerkelijke levering op eigen risico. Is dus iets beschadigd, defect, niet werkend, conflicterend of niet geleverd dan is dit voor uw eigen risico. U zult van tevoren goede afspraken moeten maken met de aanbieder of koper. Worden deze afspraken niet nagekomen door een der partijen, bent en blijft u zelf verantwoordelijk.

7. U let erop dat u bij het posten alledaags en begrijpelijk Nederlands taalgebruik gebruikt dat ook door beginners begrepen wordt. Engelse termen mogen wel gebruikt worden, zolang dit op computergebied is. U gebruikt geen MSN of SMS taal of de zogenaamde breezah taal in uw posten. U post gewoon in algemeen beschaafd Nederlands, zodat het voor een ieder leesbaar blijft. Let zodoende ook op uw interpunctie!

8. Op dit forum gebruikt/post u geen belastend taalgebruik, kleineert u niet, houdt u anderen in hun waarden, gebruikt u geen schunnigheden, obscene taal, obscene plaatjes, obscene videoclips, racistische tekens, woorden of afkortingen.

9. Stoor je je aan het gedrag van een medemember, of kom je iets tegen dat in strijd is met het reglement, meld dit dan aan het NCF Team. Dit kan via PB/mail aan een mod/admin of via het "rapporteer" knopje bij het betreffende bericht. Ga dus niet in het topic zelf reageren, dit leidt nl. vaak (onbedoeld) tot escalatie en sfeerverzieking. Daarnaast is het ook de opdracht van het team om het probleem vast te stellen en overtreders aan te spreken/te sanctioneren indien zij dit nodig achten.

10. U zorgt ervoor dat als u post, u duidelijk uw probleem omschrijft, alsmede bijzonderheden die van toepassing kunnen zijn op uw probleem, bijvoorbeeld onlangs geïnstalleerde software of hardware, ontdekte virussen, enz.

11. Het is niet de bedoeling dat u reageert in oude topics (waar meer dan 2 weken niet meer op is gereageerd), tenzij u hetzelfde probleem hebt en de voorgestelde oplossingen niet werken. Ook wordt het niet gewaardeerd wanneer u met uw vraag of probleem andermans topic overneemt. Maak bij twijfel gewoon een nieuw topic aan of neem contact op met een van de administrators of moderators.

12. Vragen en oplossingen in topics worden uitsluitend op het forum behandeld en niet via e-mail of een andere vorm van communicatie. Het heeft dus geen zin uw e-mailadres in uw topics of berichten te plaatsen. Ook is het niet de bedoeling dat u uw vragen aan andere leden stelt via PB. Ieder lid kan slechts een beperkt aantal PB-en bewaren en deze zijn bedoeld voor andere zaken dan vragen die ook op het forum gesteld kunnen worden.

13. Er worden op dit forum geen tips, links, programma’s, handelingen of diensten aangeboden dan wel beschreven die in strijd zijn met de Wet of met goede zeden. Dit houdt onder andere in dat er geen zaken en posten worden gestart die duiden op illegaal gedrag. Cracks, warez, keychangers, downloaden van spellen, hacken, manieren om te spammen, cracken en dergelijke zaken horen op dit forum niet thuis en zijn zodoende verboden.

14. Topics, vragen, links, instructies m.b.t. downloaden, kopiëren enz... van films, muziek, software en games zijn in beperkte mate toegestaan. Zie hiervoor de uitbreiding op het reglement.

15. Afbeeldingen die u post dienen niet groter te zijn dan 640 pixels breed en 480 pixels hoog. Is een afbeelding wel groter, maak dan een kleiner formaat afbeelding aan, waarmee gelinkt wordt naar een grote versie. Te grote afbeeldingen zullen door het team worden verwijderd.

16. Posten voor het posten wordt ook niet op prijs gesteld. U post als u iets weet, iets wilt vragen of wilt reageren op iemand. Als uw bericht niets aan een onderwerp toevoegt, loopt u kans dat dit door een administrator of moderator wordt verwijderd. Het aantal posten dat bij iemand achter zijn naam staat is geen garantie voor kennis of ervaring.

17. Heeft u algemene tips, tutorials, links e.d., dan kunt u deze kwijt in het forumonderdeel "Handleidingen (TIP)". Als uw tutorial of handleiding af is, kunt u contact opnemen met eenn van de moderators om te vragen of deze uw tutorial of handleiding naar het juiste deelforum verplaatst.

18. Tips, tutorials e.d. dienen zelfgemaakt te zijn. Kopieer geen volledige handleidingen of grote stukken tekst, maar post in dat geval een linkje naar de originele site/bron. Als je toch tekst letterlijk overneemt bv. vanaf een andere site, tijdschrift, ... zet er dan steeds een duidelijke bronvermelding bij. Neem de copyrightbepalingen en auteursrechten van de oorspronkelijke auteur in acht. Heb je de toestemming, vermeld dat er dan ook bij, zodat er geen misverstanden over kunnen ontstaan.

19. Als u in het deelforum "HijackThis" post, lees dan eerst de aankondiging die geheel bovenaan dit deelforum staat. Reageren in dit deelforum (voor de analyse van een logje of probleemoplossing) is voorbehouden aan bij de forumleiding bekende experts. Acht u zichzelf ook expert in dit onderwerp, neem dan contact op met een van de administrators of moderators.

20. Onze experts steken een aanzienlijke hoeveelheid tijd en moeite in het behandelen van HijackThis logjes en doen dit geheel op vrijwillige basis. Wij verzoeken u dan ook hier respectvol mee om te gaan. Dit houdt in dat u zich houdt aan de instructies, zoals beschreven in de aankondiging, u geduldig wacht op een antwoord (u bent niet de enige met een probleem) en u uw probleem niet via een derde partij (bijvoorbeeld een ander forum) laat oplossen zonder dit vooraf te vermelden.

21. De medewerkers van dit forum werken op vrijwillige basis.

22. Het staat mod/admins vrij onderwerptitels en posten aan te passen, een topic te verplaatsen, verwijderen of blokkeren, dan wel berichten uit topics te verwijderen, aanpassen of verplaatsen zonder toestemming van de originele auteur, indien zij dit nodig achten voor de duidelijkheid, bij wangedrag of overtreding van de forumregels. Leden hebben deze ingrepen te respecteren. Het negeren van een mod/admin-tussenkomst getuigt van weinig respect t.o.v. het werk, inzicht en beleid van het team, en kan leiden tot sancties.

23. Handelaren, alsmede personen die uit een bepaald winstoogmerk producten aanbieden, ongeoorloofd reclame maken in topics, reageren op topics en dergelijke, zullen worden verwijderd van het forum. Alleen door de forumleiding toegestane reclame of sponsoring is toegestaan. De opbrengsten hiervan worden gebruikt om de kosten van het NCF te dekken.

24. Op het forum wordt geen reclame gemaakt voor soortgelijke computerforums. Slechts wanneer de oplossing voor een probleem op een ander forum gevonden kan worden, mag naar deze oplossing verwezen worden. Alle andere verwijzingen naar soortgelijke forums zijn verboden. Ook worden leden op geen enkele manier (bijvoorbeeld via PB of e-mail) benaderd om zich op te geven voor een soortgelijk forum. Leden voor je forum verkrijg je door een goede service te bieden op een forum en niet door op andere fora je site te promoten.

25. Deze regels zijn niet vrijblijvend en leden worden geacht hiervan op de hoogte te zijn. Kunt of wilt u zich niet aan deze regels houden, dan kunt u een van de moderators ook zelf verzoeken uw lidmaatschap te beëindigen. Of deze zal ingetrokken worden door ons.

26. Van alle leden wordt verwacht dat zij van deze reglementen op de hoogte zijn. U kunt en mag u dan ook niet beroepen op onwetendheid bij deze.

27. De reglementen kunnen zonder opgaaf van redenen op ieder moment gewijzigd worden. Ook van deze wijzigingen zult u zichzelf op de hoogte moeten stellen.

28. Dit reglement heeft tevens terugwerkende kracht, op alle eerdere posts, topics en mededelingen.

Wij wensen u veel plezier op het forum toe en hopen dat u hier de antwoorden vindt op uw vragen. Het Nationaal Computer Forum team.

59301b5491895-Logo_NCF.png
 
Laatst bewerkt door een moderator:
[hand]
[kopje]Naar boven[/kopje]
Reglement


In dit deel van het forumreglement staan de specifieke regels aangaande films/video, muziek/audio, software en games beschreven. Het doel is zoveel mogelijk ruimte te bieden, maar toch duidelijke grenzen te stellen om te voorkomen dat er op het forum illegale zaken besproken worden (waardoor het forum mogelijk in de problemen zou kunnen komen).

Het geheel is ingedeeld in vier delen voor films/video, muziek/audio, software en games. Ieder onderdeel is opgedeeld in een aantal regels. Hierdoor is het makkelijk(er) te vinden wat je zoekt en hoef je niet het hele reglement door te lezen of uit je hoofd te kennen. Onder (bijna) iedere regel vind je een link naar de uitleg van de nederlandse wet die van toepassing is op dat onderwerp.

Let op! Ben je niet zeker of je bericht is toegestaan, raadpleeg dan eerst iemand van het NCF team en wacht de reactie af voordat je je bericht plaatst.  • [linkje]Forumregels Films/Video[/linkje]
  • [linkje]Forumregels Muziek/Audio[/linkje]
  • [linkje]Forumregels Software[/linkje]
  • [linkje]Forumregels Games[/linkje]


[kopje]Forumregels Films/Video[/kopje]
<hr>
iconmoviecr9.jpg
Films/Video
<hr>

Snellinks:

[linkje]1. Het downloaden van films[/linkje]
[linkje]2. Het uploaden van films[/linkje]
[linkje]3. Het gebruik van fileshare programma's en nieuwsgroepen[/linkje]
[linkje]4. Het kopiren van films[/linkje]
[linkje]5. Het omzetten van films naar ander formaat (converteren)[/linkje]
[linkje]6. Het omzeilen van de beveiliging van films[/linkje]
[linkje]7. Torrents voor films[/linkje]
[linkje]8. Ondertiteling en interactieve menu's bij films[/linkje]


<hr>

Regels:


[kopje]1. Het downloaden van films[/kopje]
Topics, tips, vragen, info, links,... op het forum die gaan over het downloaden van films of videobestanden zijn toegestaan als het gaat om een thuiskopie. Geef in je bericht duidelijk aan dat het gaat om een thuiskopie. Let er wel op dat het posten van torrents verboden is, zie [linkje]7. Torrents voor films[/linkje].

Meer info[kopje]2. Het uploaden van films[/kopje]
Topics, tips, vragen, info, links,... op het forum die gaan over het uploaden/illegaal aanbieden van auteursrechtelijk beschermde films/videobestanden zijn niet toegestaan.

Meer info[kopje]3. Het gebruik van fileshare programma's en nieuwsgroepen[/kopje]
Topics, tips, vragen, info, links,... op het forum die gaan over de werking van fileshare programma's (peer-to-peer, torrent, ..) en nieuwsgroepen om films of videobestanden uit te wisselen zijn:
.....niet toegestaan als het uploaden niet uitgeschakeld kan worden.
.....toegestaan als het uploaden uitgeschakeld kan worden.

Meer info[kopje]4. Het kopiren van films[/kopje]
Topics, tips, vragen, info, links,... op het forum die gaan over het kopiren van een film of videobestand zijn toegestaan als het gaat om het maken van een thuiskopie. Geef dit in het topic duidelijk aan!

Meer info[kopje]5. Het omzetten van films naar ander formaat (converteren)[/kopje]
Topics, tips, vragen, info, links,... op het forum die gaan over het converteren van een film of videobestand zijn toegestaan als het gaat om omzetting ten behoeve van een thuiskopie n de beveiliging niet omzeild hoeft te worden. Geef dit in het topic duidelijk aan!

Meer info[kopje]6. Het omzeilen van de beveiliging van films[/kopje]
Topics, tips, vragen, info, links,... op het forum die gaan over het omzeilen of kraken van de beveiliging van films of filmdragers (dvd, ...) zijn niet toegestaan.

Meer info[kopje]7. Torrents voor films[/kopje]
Het posten van torrents voor films of videobestanden of links naar een site/downloadlocatie met torrents is niet toegestaan, tenzij het gaat om films/videobestanden die legaal (origineel) ter download via torents aangeboden worden en vrij verspreid mogen worden. Dit moet in het topic duidelijk aangegeven worden.

Meer info[kopje]8. Ondertiteling en interactieve menu's bij films[/kopje]
Omdat dit grijs gebied is, zijn topics, tips, vragen, info, links,... over het toevoegen, gebruiken, synchoniseren, enz. van ondertitels, menu's toevoegen aan films, kopiren van filmdragers (CD's, DVD's) met interactieve menu's enz. toegestaan, in die mate dat het gaat over het ondertitelen of toevoegen van menu's bij een thuiskopie of kopiren van een DVD/CD (film/videobestanden!) met interactief menu t.b.v. een thuiskopie en er hiervoor geen beveiliging voor gekraakt moet worden. Geef dit in het topic duidelijk aan!

Meer info[linkje]Naar boven[/linkje]


[kopje]Forumregels Muziek/Audio[/kopje]
<hr>
iconmusicby1.gif
Muziek/Audio
<hr>

Snellinks:

[linkje]1. Het downloaden van muziek[/linkje]
[linkje]2. Het uploaden (verspreiden) van muziek[/linkje]
[linkje]3. Het gebruik van P2P of bittorent programma's voor muziek[/linkje]
[linkje]4. Het kopiren van muziek[/linkje]
[linkje]5. Het omzetten van muziek naar ander formaat[/linkje]
[linkje]6. Het posten van links naar muziek of naar websites met downloads[/linkje]
[linkje]7. Het omzeilen van de beveiliging van muziek[/linkje]


<hr>

Regels:


[kopje]1. Het downloaden van muziek[/kopje]
Topics, tips, vragen, info, links,... op het forum die gaan over het downloaden van muziek zijn toegestaan als het gaat om een thuiskopie. Geef in je bericht duidelijk aan dat het gaat om een thuiskopie. Let er wel op dat het posten van links naar muziekbestanden of websites met muziekbestanden verboden is, zie [linkje]6. Het posten van links naar muziek of naar websites met downloads[/linkje].

Meer info[kopje]2. Het uploaden (verspreiden) van muziek[/kopje]
Topics, tips, vragen, info, links,... op het forum die gaan over het uploaden (delen, verspreiden) van auteursrechtelijk beschermde muziek zijn niet toegestaan.

Meer info[kopje]3. Het gebruik van P2P of bittorent programma's voor muziek[/kopje]
Topics, tips, vragen, info, links,... op het forum die gaan over de werking van peer-to-peer, torrent, nieuwsgroepen of andere programma's om muziek mee uit te wisselen zijn:
......niet toegestaan als het uploaden niet uitgeschakeld kan worden.
......toegestaan als het uploaden uitgeschakeld kan worden.

Meer info[kopje]4. Het kopiren van muziek[/kopje]
Topics, tips, vragen, info, links,... op het forum die gaan over het kopiren van muziek zijn toegestaan als het gaat om een thuiskopie en de beveiliging van de cd of dvd hiervoor niet gekraakt/omzeild hoeft te worden. Geef in je bericht duidelijk aan dat het gaat om een thuiskopie.

Meer info[kopje]5. Het omzetten van muziek naar ander formaat[/kopje]
Topics, tips, vragen, info, links,... op het forum die gaan over het converteren van een muziekstuk zijn toegestaan als het gaat om omzetting ten behoeve van een thuiskopie n de beveiliging niet gekraakt/omzeild hoeft te worden hiervoor. Geef dit in het topic duidelijk aan!

Meer info[kopje]6. Het posten van links naar muziek of naar websites met downloads[/kopje]
Het posten van links naar muziekdownloads (sites, server, ..) is niet toegestaan, tenzij het gaat om vrij te verspreiden muziek, eigen werk of met toestemming van de maker van de muziek waar je naar linkt. Geef dit in het topic dan duidelijk aan!

Meer info


[kopje]7. Het omzeilen van de beveiliging van muziek[/kopje]
Topics, tips, vragen, info, links,... op het forum die gaan over het omzeilen/kraken van de beveiliging op audiodragers op het forum zijn niet toegestaan.

Meer info[linkje]Naar boven[/linkje]


[kopje]Forumregels Software[/kopje]
<hr>
iconsoftwaredy0.jpg
Software
<hr>

Snellinks:

[linkje]1. Het downloaden van software[/linkje]
[linkje]2. Het uploaden van software[/linkje]
[linkje]3. Het gebruik van P2P of bittorent programma's, nieuwsgroepen enz. voor software[/linkje]
[linkje]4. Het linken naar (sites met) torrents voor software[/linkje]
[linkje]5. Het plaatsen van (links naar sites met) cracks/serials/keys, illegale downloads voor software[/linkje]
[linkje]6. Het aanpassen/modificeren van software[/linkje]
[linkje]7. Het omzeilen van de beveiliging (kraken) van software[/linkje]
[linkje]8. Kopiren van (commercile, auteursrechtelijk beschermde) software[/linkje]


<hr>

Regels:


[kopje]1. Het downloaden van software[/kopje]
Topics, tips, vragen, info, links, instructies, ... op het forum die gaan over het downloaden van (commercile, auteursrechtelijk beschermde) software, zijn niet toegestaan. Ook voor een reserve-kopie geldt dat deze niet gedownload mag worden en vragen, tips, ... hierover dus niet toegelaten zijn.

Meer info[kopje]2. Het uploaden van software[/kopje]
Topics, tips, vragen, info, links, instructies, ... op het forum die gaan over het uploaden van (commercile, auteursrechtelijk beschermde) software, zijn niet toegestaan.

Meer info[kopje]3. Het gebruik van P2P of bittorent programma's, nieuwsgroepen enz. voor software[/kopje]
Topics, tips, vragen, info, links, instructies, ... op het forum die gaan over het gebruik van P2P (peer-to-peer) of bittorent programma's, nieuwgroepen, filesharing enz. voor (commercile, auteursrechtelijk beschermde) software zijn niet toegestaan.

Meer info[kopje]4. Het linken naar (sites met) torrents voor software[/kopje]
Het posten van links naar torrents of naar sites met torrents voor software zijn niet toegestaan, tenzij het gaat om demo's of freeware waarbij de officile verspreiding gebeurt via (legale) torrents, bijvoorbeeld Linux distributies. In dat geval moet je dit in je topic duidelijk aangeven.

Meer Info[kopje]5. Het plaatsen van (links naar sites met) cracks/serials/keys, illegale downloads voor software[/kopje]
Topics, tips, vragen, info, links, instructies, ... op het forum die gaan over cracks, serials, keygenerators, warez, patches, onwettig verlengen van trials, illegaal verkregen software, enz. zijn niet toegestaan.

Meer info[kopje]6. Het aanpassen/modificeren van software[/kopje]
Topics, tips, vragen, info, links, instructies, ... op het forum over het het aanpassen/modificeren van software zijn niet toegestaan, tenzij het gaat om "open-source" software. Lees wel eerst goed de EULA (licentie-overeenkomst) die bij het open-source programma kwam over de voorwaarden en het eventuele herverspreiden ervan.

Meer info[kopje]7. Het omzeilen van de beveiliging (kraken) van software[/kopje]
Topics, tips, vragen, info, links, instructies, ... op het forum die gaan over het omzeilen/kraken van (de beveiliging van) software of linken naar sites waar deze info teruggevonden kan worden, zijn niet toegestaan.

Meer info[kopje]8. Kopiren van (commercile, auteursrechtelijk beschermde) software[/kopje]
Topics, tips, vragen, info, links, instructies, ... op het forum die gaan over het kopiren van (commercile, auteursrechtelijk beschermde) software zijn niet toegestaan, tenzij het gaat om een legale reserve-kopie van een aangekocht origineel waarvan de licentie het kopiren toestaat. Deze reservekopie moet dan door jezelf en voor jezelf gemaakt worden en mag NIET gedownload worden. De kopie mag ook enkel maar dienen voor mogelijke vervanging bij beschadiging van het origineel. In dat geval moet dit in je topic duidelijk aangegeven worden.
Topics, tips, vragen, links, instructies die gaan over het op meerdere pc's installeren van software dan volgens de licentie toegelaten is, zijn sowieso niet toegestaan.

Meer info[linkje]Naar boven[/linkje]


[kopje]Forumregels Games[/kopje]
<hr>
icongamepb3.jpg
Games
<hr>

Snellinks:

[linkje]1. Het downloaden van games[/linkje]
[linkje]2. Het uploaden/verspreiden/aanbieden van games[/linkje]
[linkje]3. Het gebruik van fileshare programma's, nieuwsgroepen e.d. voor games[/linkje]
[linkje]4. Linken naar (sites met) torrents van games[/linkje]
[linkje]5. Het plaatsen van (links naar sites met) cracks, serials, keys e.d. voor games[/linkje]
[linkje]6. Het kopieren van games[/linkje]
[linkje]7. Het gebruik van emulatie-software voor games[/linkje]
[linkje]8. Het gebruik van no-cd cracks/patches[/linkje]


<hr>

Regels:


[kopje]1. Het downloaden van games[/kopje]
Topics, tips, vragen, info, links, instructies, ... op het forum die gaan over het downloaden van (commercile, auteursrechterlijk beschermde) games zijn niet toegestaan.

Meer info[kopje]2. Het uploaden/verspreiden/aanbieden van games[/kopje]
Topics, tips, vragen, info, links, instructies, ... op het forum die gaan over het uploaden van games zijn niet toegestaan, tenzij de licentie van de game duidelijk toestaat dat de game gedistribueerd/verspreid mag worden. In dat geval moet je dit in je topic duidelijk aangeven.

Meer info[kopje]3. Het gebruik van fileshare programma's, nieuwsgroepen e.d. voor games[/kopje]
Topics, tips, vragen, info, links, instructies, ... op het forum die gaan over het gebruik van fileshare programma's (Peer-to-Peer (P2P), bittorent enz.), nieuwsgroepen, enz. voor commercile/auteursrechterlijk beschermde games zijn niet toegestaan. Ook niet voor het maken van een reservekopie!).

Meer info[kopje]4. Linken naar (sites met) torrents van games[/kopje]
Het posten van links naar torrents of naar sites met torrents voor games zijn niet toegestaan, tenzij het gaat om demo's of freeware games waarbij de officile verspreiding gebeurt via (legale) torrents. In dat geval moet dit in je topic duidelijk aangegeven worden.

Meer info[kopje]5. Het plaatsen van (links naar sites met) cracks, serials, keys e.d. voor games[/kopje]
Topics, tips, vragen, info, links, instructies, ... op het forum die gaan over cracks, serials, keygenerators e.d. voor games of het linken naar sites waar deze te verkrijgen zijn, zijn niet toegestaan.. Ook informatie, tips, ... over het kraken van games of hun beveiliging of linken naar sites waar deze info teruggevonden kan worden, is niet toegestaan.

Meer info[kopje]6. Het kopieren van games[/kopje]
Topics, tips, vragen, info, links, instructies, ... op het forum die gaan over het kopiren van games, zijn niet toegestaan, tenzij het gaat om een reserve-kopie van een aangekocht origineel waarvan de licentie het kopiren toestaat. Deze reservekopie moet dan door jezelf en voor jezelf gemaakt worden en mag NIET gedownload worden. De kopie mag ook enkel maar dienen voor mogelijke vervanging bij beschadiging van het origineel. In dat geval moet dit in je topic duidelijk aangegeven worden.
Topics, tips, vragen, info, links, instructies, ... over het op meerdere pc's installeren van games dan volgens de licentie toegelaten is, zijn niet toegestaan.

Meer info[kopje]7. Het gebruik van emulatie-software voor games[/kopje]
Topics, tips, vragen, info, links, instructies, ... op het forum die gaan over emulatie-software voor games zijn niet toestaan.

Meer info[kopje]8. Het gebruik van no-cd cracks/patches[/kopje]
Topics, tips, vragen, info, links, instructies, ... op het forum die gaan over het gebruik van no-cd patches/cracks voor games, zijn niet toegestaan.

Meer info[linkje]Naar boven[/linkje]​
[/hand]
 
Laatst bewerkt door een moderator:
Status
Niet open voor verdere reacties.

Nieuwste berichten

Terug
Bovenaan Onderaan