Nieuws Foto's delen in Instagram

frits45

Gewaardeerd
#1
In Instagram kan ik cameratoegang inschakelen aan Instagram om foto's te delen
Maar als ik click op een blauwe tekst cameratoegang inschakelen gebeurt er niks
Hoe komt dit?
 

frits45

Gewaardeerd
#4
Ik kan nu foto's uit Instagram op mijn tijdlijn zetten van Facebook. Maar als ik die dan wil delen in een groep kan weer niet
Hoezo niet?
 

aarie25

Moderator
Medewerker
#11
Voor een telefoon moet het zo, hopelijk kun je voor jou computer hier nog tips uithalen.

STAP 1: GA NAAR INSTAGRAM
Open Instagram op je iPhone.

STAP 2: GA NAAR CAMERA
Ga naar de camera-functie om een foto te nemen die je wilt delen op Facebook.

STAP 3: NEEM EEN FOTO
Neem bijvoorbeeld een artistieke foto van je toetsenbord.

STAP 4: PAS FOTO AAN
In de volgende stap kan je de foto aanpassen door er bijvoorbeeld een filter op te plaatsen. Ook als je de foto deelt op Facebook worden de filters en andere aanpassingen netjes weergegeven. Als je tevreden bent over je foto tik je op volgende.

STAP 5: KOPPEL MET FACEBOOK
Om je foto te kunnen delen op Facebook, tik je op “Facebook”. Je iPhone zal nu automatisch een verbinding maken met Facebook. Het spreekt voor zich dat de Facebook app op je iPhone moet geïnstalleerd zijn. Als je niet bent ingelogd op Facebook, moet je dit eerst doen. Je zal zien dat bij het maken van de verbinding met Facebook je scherm even zal verspringen naar de Facebook app. Automatisch keer je terug naar Instagram. Je hoeft hiervoor niets te doen!

STAP 6: DELEN MAAR!
Als je terug op het scherm van Instagram zit, dan zie je dat het Facebook icoontje een andere kleur heeft. Dit betekent dat je gekoppeld bent met je Facebookaccount en dat de foto gedeeld zal worden op Facebook.
 

aarie25

Moderator
Medewerker
#13
Gezien het feit dat Instagram eigenlijk voor een telefoon is uitgebracht, zou je dat kunnen doen. Als je daar dan de foto's op zet zijn ze ook zichtbaar op de computer versie van Facebook.
 

aarie25

Moderator
Medewerker
#17
Maar ik ga er van uit dat jij ook fabriek apps hebt die jij niet gebruikt. Zoals Hangout. Dit zou je uit kunnen zetten en het cache legen.
Gebruik jij wel eens een schoonmaak app zoals ccleaner? Die kan ook meer ruimte maken.
 
Bovenaan Onderaan