Fout bij windows update

ub24

Gevestigd lid
Lid geworden
10 okt 2007
Berichten
461
Waarderingsscore
0
Punten
0
Leeftijd
66
Locatie
veno
Goedenavond.

Bij het zoeken naar updates krijg ik de melding: 'Er is een fout opgetreden'
Het voorstel om probleemoplosser te gebruiken geeft ook geen oplossing.
Hebben jullie misschien een idee?

Windows10 home
21H1
 

Bijlagen

  • UPDATEFOUT.docx
    57,4 KB · Weergaven: 28

Aarie25

NCF Goeroe
Forumleiding
Moderator
Lid geworden
12 apr 2013
Berichten
23.726
Waarderingsscore
927
Punten
0
Leeftijd
41
Goedenavond,

Welke versie staat er nu op?
Typ daarvoor winver in de zoekfunctie en druk op enter.
 

Lange Pier

NCF Goeroe
Lid geworden
4 nov 2008
Berichten
26.559
Waarderingsscore
546
Punten
0
TS
TS
U

ub24

Gevestigd lid
Lid geworden
10 okt 2007
Berichten
461
Waarderingsscore
0
Punten
0
Leeftijd
66
Locatie
veno
hallo Aarie25 voor antwoord,zie bijlage
 

Bijlagen

  • Schermafbeelding 2022-01-15 200018.png
    Schermafbeelding 2022-01-15 200018.png
    46,7 KB · Weergaven: 21

Aarie25

NCF Goeroe
Forumleiding
Moderator
Lid geworden
12 apr 2013
Berichten
23.726
Waarderingsscore
927
Punten
0
Leeftijd
41
Hallo,

Bedankt voor de informatie.
Jij loopt 4 maanden achter met updates.
De link van Lange Pier nog geprobeerd?

Kijk ook eens of dit niet door een adware of virus is veroorzaakt.
Kies voor gratis downloaden.
 
TS
TS
U

ub24

Gevestigd lid
Lid geworden
10 okt 2007
Berichten
461
Waarderingsscore
0
Punten
0
Leeftijd
66
Locatie
veno
Hallo Arie ik kan ook de updategeschiedenis niet zien. Ben nog bezig met tips van Lange Pier. stap 1 net uitgevoerd , sfc scan gedaan , opnieuw opgestart ,maar nog geen resultaat.Zie bijlage
 

Bijlagen

  • sfc scan.png
    sfc scan.png
    47,8 KB · Weergaven: 18
TS
TS
U

ub24

Gevestigd lid
Lid geworden
10 okt 2007
Berichten
461
Waarderingsscore
0
Punten
0
Leeftijd
66
Locatie
veno
sorry, verkeerde bijlage ,goeie volgt zo.....

hier is hij .
 

Bijlagen

  • sfc scan.png
    sfc scan.png
    56,3 KB · Weergaven: 12
Laatst bewerkt:

Lange Pier

NCF Goeroe
Lid geworden
4 nov 2008
Berichten
26.559
Waarderingsscore
546
Punten
0
Deze kun je ook nog proberen.
Of deze.
 

Aarie25

NCF Goeroe
Forumleiding
Moderator
Lid geworden
12 apr 2013
Berichten
23.726
Waarderingsscore
927
Punten
0
Leeftijd
41
Bij gevonden sfc fouten altijd de volgende 3 doen, die ook in de link staan.
(1 voor 1 gebruiken)

DISM /Online /Cleanup-Image /CheckHealth
DISM /Online /Cleanup-Image /ScanHealth
DISM /Online /Cleanup-Image /RestoreHealth
 
TS
TS
U

ub24

Gevestigd lid
Lid geworden
10 okt 2007
Berichten
461
Waarderingsscore
0
Punten
0
Leeftijd
66
Locatie
veno
Stap2 , moet ik de gezipte bestanden hier uploaden?
 
TS
TS
U

ub24

Gevestigd lid
Lid geworden
10 okt 2007
Berichten
461
Waarderingsscore
0
Punten
0
Leeftijd
66
Locatie
veno
geen sfc fouten ontdekt
 

Aarie25

NCF Goeroe
Forumleiding
Moderator
Lid geworden
12 apr 2013
Berichten
23.726
Waarderingsscore
927
Punten
0
Leeftijd
41
Oké mooi.
Hopelijk kun je Windows bijwerken met de link van Lange Pier.
Mocht dat ook niet werken, dan zou ik voor een schone installatie gaan.
 
TS
TS
U

ub24

Gevestigd lid
Lid geworden
10 okt 2007
Berichten
461
Waarderingsscore
0
Punten
0
Leeftijd
66
Locatie
veno
Hallo Grote pier
Ik heb een gezipt bestand CBS maar deze is te groot om als bijlage te versturen. via sfc scan geen fouten ontdekt . heb je nog suggesties?
 
TS
TS
U

ub24

Gevestigd lid
Lid geworden
10 okt 2007
Berichten
461
Waarderingsscore
0
Punten
0
Leeftijd
66
Locatie
veno
hallo Lange Pier jouw suggestie gevolgd:
Windows10Upgrade9252 maar bij "uitvoeren als administrator volgende opmerking: zie bijlage upgrade.png
 

Aarie25

NCF Goeroe
Forumleiding
Moderator
Lid geworden
12 apr 2013
Berichten
23.726
Waarderingsscore
927
Punten
0
Leeftijd
41
Had jij Malwarebyes en Adwcleaner nog gebruikt?
Want het zou kunnen dat jou rechten zijn veranderd door een virus.
 

Aarie25

NCF Goeroe
Forumleiding
Moderator
Lid geworden
12 apr 2013
Berichten
23.726
Waarderingsscore
927
Punten
0
Leeftijd
41
hallo Lange Pier jouw suggestie gevolgd:
Windows10Upgrade9252 maar bij "uitvoeren als administrator volgende opmerking: zie bijlage
Heb jij toevallig een andere laptop of pc in de buurt?
Want je zou daar dan het bestand kunnen downloaden en dan op een usb stick kunnen zetten.
Als je die dan op de betreffende computer zetten en dan de setup start om te kijken of dat nog helpt.
 
TS
TS
U

ub24

Gevestigd lid
Lid geworden
10 okt 2007
Berichten
461
Waarderingsscore
0
Punten
0
Leeftijd
66
Locatie
veno
gisteren Malwarebyes en Adwcleaner nog gebruikt maar geen fouten gevonden.
Bedoel je dat ik via andere computer dat bestand moet downloaden? (Windows10Upgrade9252) en op stick zetten?
Ik heb het hier al in downloads staan en van daaruit getracht te openen. Wat is het verschil als ik het via een stick doe?
 

Aarie25

NCF Goeroe
Forumleiding
Moderator
Lid geworden
12 apr 2013
Berichten
23.726
Waarderingsscore
927
Punten
0
Leeftijd
41
Omdat jij een fout melding kreeg, leek mij dat beter. Want je kunt het bestand ook van de stick starten, wel dien je die net te verwijderen voordat Windows opnieuw gaat opstarten
Want de download laat de setup niet starten toch?
 

Lange Pier

NCF Goeroe
Lid geworden
4 nov 2008
Berichten
26.559
Waarderingsscore
546
Punten
0
Dus de update assistent werkt niet en ook de update via de Windows download site niet?
 

abbs

Heeft veel posts
Lid geworden
29 dec 2012
Berichten
10.229
Waarderingsscore
22
Punten
0
Locatie
Leidschendam
Hallo,

In je eerste bericht geeft het voorbeeld in het Word bestand aan dat het om een "updateservices" fout gaat.
Doe het volgende eens:

Download
51a5c8edc4692-icon1337952077.png
Farbar Service Scanner naar het bureaublad.

Farbar Service Scanner uitvoeren
  • Klik met de rechtermuisknop op FSS.exe en kies voor de optie "Als administrator uitvoeren".
  • Vink vervolgende de onderstaande items aan.
    • Internet Services
    • Windows Firewall
    • System Restore
    • Security Center / Action Center
    • Windows Update
    • Windows Defender
    • Other Services
  • Klik vervolgens op de knop Scan.
  • Er zal u een logbestand aangemaakt worden (FSS.txt) op dezelfde plaats vanwaar de 'tool' is gestart.
  • Plaats de inhoud hiervan in uw volgende bericht als bijlage.
 
Bovenaan Onderaan