Geen email notificaties op posts.

Korrigan

6 tigger met gebreken.
#1
Hallo,
Ik krijg geen email notificaties. Dat wil zeggen wel van de posts waarop ik gereageerd heb vóór de forum upgrade Van posts waarop ik reageer na de forumupgrade dus niet. Ik heb onder voorkeuren alle vinkjes aan staan. Wat doe ik fout?
Ik zie nu dat ik onder verkeerde onderdeel gepost heb!
 
Laatst bewerkt:

aarie25

Moderator
Medewerker
#4
@Abraham54
Ik merkte gisteren dat ik het zelfde probleem heb.
Ik krijg ook alleen van oude topics een bericht.
Het uitschakelen en opslaan en weer aanzetten en opslaan heeft niet geholpen.
Is er nog iets anders wat ik kan proberen?
 

Abraham54

Administrator
Medewerker
#5
De e-mail werkt op zich goed.
Ik heb net een testmail verzonden en direct ontvangen.

Verder heb ik in de e-mailsectie van de Admin-opties een instelling gedeactiveerd in de hoop dat dit dan positief gaat werken,
 

aarie25

Moderator
Medewerker
#6
Dat is het vreemde eraan.
Want jij had vorige week ook al een test email verstuurd en binnen gekregen.
Dit kan niet aan mijn Outlook liggen toch?
 

aarie25

Moderator
Medewerker
#10
Kan het met een instelling of Outlook zelf te maken hebben?
Ik gebruik trouwens een Gmail adres voor dit forum, die ik in Outlook gebruik.
Maar als ik inlog in mijn Gmail account ook geen nieuwe berichten.
 

Abraham54

Administrator
Medewerker
#11
Ik heb in mijn voorkeuren nu alles voorlopig geactiveerd wat betreft e-mail verzenden, maar tot op heden enkel de teste-mail ontvangen!
 

aarie25

Moderator
Medewerker
#12
Ik zal eens wat met de instellingen spelen, kijken of dat helpt.
Kan er geen kleine bug in de nieuwe update zitten?
 

Abraham54

Administrator
Medewerker
#18
Ik ga ervan uit dat het e-mailprobleem zoals dat ondervonden werd, is opgelost.

Ik heb in Admin de e-mailinstelling nu op SMTP ingesteld met de bijbehorende gegevens.
Dit betekent ook, dat e-mails nu minder snel in Spammappen terecht komen.
Anderszins is het gevolg ervan wel dat e-mails nu na elkaar verzonden gaan worden.
Een en ander had schijnbaar even tijd nodig om aan te slaan.
 

aarie25

Moderator
Medewerker
#19
Ik heb van dit onderwerp een bericht gehad.
Dus het lijkt te werken, ik zal het de komende tijd in de gaten houden.