Opgelost Geen ruimte voor netwerkkaart

cashje

Gewaardeerd
Lid geworden
11 jul 2015
Berichten
1.001
Waarderingsscore
15
Punten
38
Leeftijd
47
Hallo allemaal.
Misschien is dit wel een hele stomme vraag maar ik stel hem toch maar.
Ik heb een packard bell desktop imedia I6603 NL.
Nu wil ik daar een netwerk kaart inbouwen maar daar is geen plaats voor.
Er zit wel een usb 3.0 kaart en nu zag ik dat de aansluiting hetzelfde is als die van een netwerk kaart.
Is het mogelijk om die usb 3.0 kaart te verwijderen en daar in plaats van een netwerk kaart in te bouwen?
Of werkt dat zo niet.

Alvast bedankt.
 

Lange Pier

NCF Goeroe
Lid geworden
4 nov 2008
Berichten
25.431
Waarderingsscore
459
Punten
83

artstudiog

Enthousiast
Lid geworden
10 jul 2012
Berichten
2.383
Waarderingsscore
95
Punten
48
Locatie
Wuustwezel
Heb je die netwerkkaart al? Kan je niet beter zo'n mini wifi-connector (USB3) in die USB3 kaart pluggen, kost niet veel en is direct gedaan zonder omvouw.
Voorbeeld: klik hier
 

maestro12

Bekend gezicht
Lid geworden
26 mei 2020
Berichten
126
Waarderingsscore
22
Punten
18
Locatie
Roosendaal

cashje

Gewaardeerd
Lid geworden
11 jul 2015
Berichten
1.001
Waarderingsscore
15
Punten
38
Leeftijd
47
Toppie dank je wel.
 

cashje

Gewaardeerd
Lid geworden
11 jul 2015
Berichten
1.001
Waarderingsscore
15
Punten
38
Leeftijd
47
Ik zit een beetje in dubio.
Of die kaart (TP link Archer TX3000E) kopen en plaatsen.
Of die adapter (TP link Archer T9UH) houden, eigenlijk werkt ie prima met usb 2.0.
Want met speedtest meet ie de snelheid die ik van ziggo hoor te krijgen.
Wat zouden jullie doen?
De adapter of de kaart.
 

maestro12

Bekend gezicht
Lid geworden
26 mei 2020
Berichten
126
Waarderingsscore
22
Punten
18
Locatie
Roosendaal
Ik zou het lekker zo laten, het enige waar het dan eventueel nut voor zou hebben is kopiëren tussen de verschillende pc's in je netwerk.
 

cashje

Gewaardeerd
Lid geworden
11 jul 2015
Berichten
1.001
Waarderingsscore
15
Punten
38
Leeftijd
47
Ik heb maar 1 pc dus, dat komt mooi uit 😀
 

cashje

Gewaardeerd
Lid geworden
11 jul 2015
Berichten
1.001
Waarderingsscore
15
Punten
38
Leeftijd
47
Ik heb de adapter terug moeten sturen.
Zie mijn post in netwerk.
Het is de TP link archer TX3000E geworden.
 
Laatst bewerkt:

cashje

Gewaardeerd
Lid geworden
11 jul 2015
Berichten
1.001
Waarderingsscore
15
Punten
38
Leeftijd
47
Ik heb de TX3000E nu al even in gebruik.
Hij verbind meteen met 5ghz .
Ik heb totaal niet in de gaten dat er geen kabel meer in de pc zit.
En dit is gewoon een top kaartje.
 
Bovenaan Onderaan