• De afgelopen dagen zijn er meerdere fora waarop bestaande accounts worden overgenomen door spammers. De gebruikersnamen en wachtwoorden zijn via een hack of een lek via andere sites buitgemaakt. Via have i been pwned? kan je controleren of jouw gegeven ook zijn buitgemaakt. Wijzig bij twijfel jouw wachtwoord of schakel de twee-staps-verificatie in.

Nieuws Google Chrome stopt morgen ondersteuning van Windows 7 en 8.1

Status
Niet open voor verdere reacties.

Aarie25

NCF Goeroe
Forumleiding
Moderator
Lid geworden
12 apr 2013
Berichten
25.736
Waarderingsscore
1.389
Google Chrome stopt morgen de ondersteuning van Windows 7 en Windows 8.1. Het techbedrijf zal versie 110 van de browser onder een klein percentage van de gebruikers uitrollen, waarna overige gebruikers de versie een week later op 7 februari zullen ontvangen. Ook browserleverancier Opera heeft het einde van de support van de tweede Windowsversies aangekondigd.

Google zal Chrome voor Windows met de lancering van versie 110 alleen nog op Windows 10 en nieuwer ondersteunen. Microsoft stopte zelf eerder deze maand de support van Windows 7 Extended Security Update (ESU) en Windows 8.1. Google en Opera stellen dat oudere Chrome-versies blijven werken, maar er geen nieuwe updates voor gebruikers van deze besturingssystemen zullen verschijnen.

Chrome kent verschillende versies, zoals canary, beta en stable, die respectievelijk voor ontwikkelaars, testers en eindgebruikers zijn bedoeld. Vanaf Chrome 110 wordt er ook gewerkt met een "early stable" versie. Het gaat om de stabiele versie die een week eerder onder een klein percentage van de gebruikers wordt uitgerold, waarbij de rest een week later volgt. Op deze manier hoopt Google problemen in een vroeg stadium te herkennen voordat de browser onder alle gebruikers is verspreid.

Bron Security.nl
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Steun Ons

Nieuwste berichten

Terug
Bovenaan