Info HP laptop updaten.

#1
HP laptop die op die nu nog op versie 1703 staat 15063.483 hoe deze best updaten, updateproces van win 10 zijn gang laten gaan en veel geduld hebben of nieuwe versie op usb stick, maar dan ben ik de HP instellingen kwijt zeker?
Hoor graag jullie mening.
Laptop is geruime tijd niet gebruikt geweest.
 

Abraham54

Administrator
Medewerker
#2
Zorg er voor dat de Windows Update alle updates gaat binnenhalen en installeren, daarna zal alsnog de update naar 1709 erbij komen.

En denk eraan: daarna dienen er nogmaals via de Windows Update hele belangrijke updates binnengehaald moeten worden.

Succes ermee.
 
#6
Deze morgen alles ok staat nu op 1709 16299.248 is dus de laatste versie.
Nog 1 probleempje, was lokaal account waarvan de naam moet veranderen, heb dit gedaan, maar oude naam staat bij gebruikers op de c schijf en de nieuwe is nergens te zien.
 

aarie25

Moderator
Medewerker
#7
Mooi dat het is gelukt.
Als je de computer opstart is hij dan wel veranderd?
Kan het niet te maken hebben dat jij onder de andere naam al bestanden enz hebt aangemaakt?
 
#8
De laptop was met een lokaal account, heb deze naam gewijzigd maar bij de gebruikers staat nog steeds de naam van de oude gebruiker, ondertussen al eens opgezocht op het net, blijkbaar kun je dit niet wijzigen.
Nieuwe account aanmaken en deze dan wijzigen in administrator, en oude dan veranderen in standaard account en verwijderen, maar kan de oude niet verwijderen omdat ermee is aangemeld.
 

aarie25

Moderator
Medewerker
#9
Heb je al een nieuwe administrator account aangemaakt?
Want als je daar mee inlogt kun je de andere toch kunnen verwijderen.

Als u het nieuwe account een Administrator-account wilt maken, selecteert u Start > Instellingen > Account > Familie en andere gebruikers . Selecteer vervolgens Accounttype wijzigen. Selecteer bij Accounttype de optie Administrator > OK. Start uw machine opnieuw op en meld u aan met het nieuwe Administrator-account.
 
#10
Heb dus een nieuwe account aangemaakt gewijzigd naar administrator en oude veranderd naar gewoon account, bij opstarten start die gewoon op met de oude account, kan niet kiezen om op te starten met mijn nieuwe account.
Hier vb van de 2 accounts"hpoud" is degene degene die eraf moet maar start op met deze, krijg de keuze niet bij opstarten.
 
Laatst bewerkt:
#11
Is gelukt, niet afgesloten en opnieuw opgestart, maar afgemeld en dan kon ik kiezen, opgestart met nieuwe account en oud verwijderd, mag ik in de veronderstelling zijn dat alles verwijderd is van vorige account, heb gekozen alles verwijderen.
 
Bovenaan Onderaan