html met brackets per ongeluk alles verwijderd

herman0002

Junior lid
Lid geworden
22 jan 2017
Berichten
71
Waarderingsscore
0
Punten
0
geacht forum,


ik was bezig met een website te maken met brackets maar ik heb per ongeluk alles verwijderd.
nu weet ik niet meer hoe ik een kaart moet maken en wat ik precies moet uploaden naar de server.
ik weet wel de index.html , maar welke kaart moet ik voor mezelf maken en waar moet ik heb zetten?
kan iemand me helpen, want ik weet niet meer ik het gedaan hebt.



groet Herman
 

gouwepeer

8e wereldwonder
Lid geworden
3 apr 2010
Berichten
861
Waarderingsscore
48
Punten
0
Gaat het om de site waar jij al eerder mee bezig was?
 

Rubensky

NCF Goeroe
Forumleiding
Administrator
Lid geworden
17 okt 2011
Berichten
20.931
Waarderingsscore
340
Punten
0
Ik heb de titel van het topic aangepast voor de duidelijkheid.
 

Fietser

Junior lid
Lid geworden
7 mrt 2022
Berichten
45
Waarderingsscore
5
Punten
0
Brackets is een webeditor , maar wat bedoel je met kaart voor jezelf maken ?
 
TS
TS
H

herman0002

Junior lid
Lid geworden
22 jan 2017
Berichten
71
Waarderingsscore
0
Punten
0
ik heb geprobeerd om mijn web test pagina te uploaden, maar ik krijg hem niet te zien op het internet. ik doe iets verkeerd, maar ik weet niet wat.
ik krijg geen verbinding met filezilla, ik heb crossftp gedownload, die werkt wel.
ik weet niet of de mappen wel goed staan op de server, ik stuur een screenshot hierbij, misschien kan iemand mijn helpen? screenshot 2.jpg
 
TS
TS
H

herman0002

Junior lid
Lid geworden
22 jan 2017
Berichten
71
Waarderingsscore
0
Punten
0
niet bruikbaar, maar doelgroep
de tekst verzonden bij verzenden, elke keer weer
hoe kan dat?
 

Fietser

Junior lid
Lid geworden
7 mrt 2022
Berichten
45
Waarderingsscore
5
Punten
0
Om je site juist te configureren op de server moet je jou eerst eens aanmelden met het administratie paneel , Directadmin , Cpanel of ........
Je webhosting moet je daarvan de gegevens gegeven hebben .

ik weet wel de index.html , maar welke kaart moet ik voor mezelf maken en waar moet ik heb zetten?

Snap niet wat je met kaart bedoelt !
 
TS
TS
H

herman0002

Junior lid
Lid geworden
22 jan 2017
Berichten
71
Waarderingsscore
0
Punten
0
ik bedoel niet kaart, maar in welke map upload je de index.html?
 

Fietser

Junior lid
Lid geworden
7 mrt 2022
Berichten
45
Waarderingsscore
5
Punten
0
In welke directory bedoel je en je hebt index.html geupload in de directory public_html wat goed is maar ik krijg een forbidden pagina te zien als ik naar je site surf .
Het eerste waar ik dan aan denk is dat je essentiele bestanden die de webhosting voor jou klaargezet heeft op de server verwijdert hebt .
 

roon

Websites
Lid geworden
21 feb 2020
Berichten
42
Waarderingsscore
6
Punten
0
Locatie
regio Den Haag
Je hebt bestand index.html goed geüpload in map public_html
Ik kan 'm hier zien.

Als je bestand index.html op je pc wijzigt en het daarna upload, druk dan (nadat het is geüpload) op Ctrl + F5 zodat de browser het bestand opnieuw gaat laden.

Tip: gebruik geen spaties in linkjes, map- en bestandsnamen, en namen van pagina's en plaatjes. Je kan op je pc alles beter in map C:\webiste-isabella zetten
 
Laatst bewerkt:

Fietser

Junior lid
Lid geworden
7 mrt 2022
Berichten
45
Waarderingsscore
5
Punten
0
Ik heb even de broncode bestudeert en ik zie
<h1>Power Girl from the world</h1>
isabellepreppygirl.nl</a>
<a href="mailto:xxxxxxxxxx@xxxxxxxx">Send email</a>

<p>
<a href="http://isabellepreppygirl.nl">
<img src="img/quokka.jpg" alt="een Australisch buideldier">
</a>
</p>

Normaal zou je een afbeelding van een buideldier moeten zien , mijn logica toch
Je moet dan wel laten linken naar de juiste subdirectory op de server, als de afbeelding naar submap images werd geupload en moet dan zijn .

<h1>Power Girl from the world</h1>
isabellepreppygirl.nl</a>
<a href="mailto:xxxxxxx@xxxxxxxx>Send email</a>

<p>
<a href="http://isabellepreppygirl.nl">
<img src="images/quokka.jpg" alt="een Australisch buideldier">
</a>
</p>
Het e-mail adres heb ik aangepast om spam te voorkomen !
 
Laatst bewerkt:

roon

Websites
Lid geworden
21 feb 2020
Berichten
42
Waarderingsscore
6
Punten
0
Locatie
regio Den Haag
Zelf zet ik het emailadres liever niet op een site om spam te voorkomen. Het mailto linkje is niet meer van deze tijd :) Een goed contactformulier geeft de minste spam, eventueel kan je deze code gebruiken.

In de <head>
Code:
<script>
let eml=function(s){
  document.write(((!s)?'':s),window.atob('QG91dGxvb2suY29tDQo'))
}
</script>

In de <body> op de plek waar je het emailadres wil tonen
Code:
<script>eml('Isabelle240')</script>
 

Black Tiger

Netwerk hobbyist. :)
Lid geworden
16 sep 2019
Berichten
889
Waarderingsscore
134
Punten
0
Locatie
State Penitentiary

roon

Websites
Lid geworden
21 feb 2020
Berichten
42
Waarderingsscore
6
Punten
0
Locatie
regio Den Haag
Ja was dat maar zo. Moet er toch ook een hele goede anti spam op zitten
Mijn contactformulier heeft ip2geo software. Ik heb ingesteld dat elke email die fysiek niet vanuit Nederland of België is verstuurd wordt geblokkeerd, daarmee ben ik al 95% spam kwijt. Verder zit er een honeypot op, en een sessie ID zodat mijn formulier niet van een andere website kan worden verstuurd.

Spam helemaal kwijtraken gaat niet, af en toe krijg ik er eentje binnen. In ieder geval staat mijn emailadres niet in de html :)

mailto in de html wordt door website scrapers afgevangen . Deze emailadressen komen op lijsten die op internet voor een paar Dollar worden verkocht. En dan begint de spam.
 

Black Tiger

Netwerk hobbyist. :)
Lid geworden
16 sep 2019
Berichten
889
Waarderingsscore
134
Punten
0
Locatie
State Penitentiary
Mijn contactformulier heeft ip2geo software. Ik heb ingesteld dat elke email die fysiek niet vanuit Nederland of België is verstuurd wordt geblokkeerd,
Ja dat klopt. Maar dat is dus ook wat ik bedoel met dat er een heel goede antispam op moet zitten. Als je deze beperking kunt invoeren en een honeypot er naast draait ben je aardig beschermd. :)
Maar dat is iets wat je wel moet kunnen maken en dat is voor de meesten niet weggelegd en ik heb dat ook niet in Wordpress gezien, tenminste niet gratis.

Dat met die mailto is me bekend, maar ik heb bij mijn klanten en behoorlijk weinig last van moet ik zeggen. Zal ook misschien liggen aan de inregeling van de server met de blacklists en het feit dat ik elke spammer meteen bij Spamcop meldt. Maar ook omdat de mailto veelal niet klikbaar wordt gemaakt, schijnt ook te schelen.
Vroeger hadden we daar veel meer last van.

Die code in post #15 van je kan ook wel helpen maar moet die Isabelle240 dan vervangen worden door het echte email adres of waar plaats je dat?
 

roon

Websites
Lid geworden
21 feb 2020
Berichten
42
Waarderingsscore
6
Punten
0
Locatie
regio Den Haag
Ik gebruik geen Wordpress maar ook bij WP is een leuke gratis combinatie te maken van ContactForm 7 met ingebouwde validatie , een honeypot en ReCaptcha V3.
 

roon

Websites
Lid geworden
21 feb 2020
Berichten
42
Waarderingsscore
6
Punten
0
Locatie
regio Den Haag
Die code in post #15 van je kan ook wel helpen maar moet die Isabelle240 dan vervangen worden door het echte email adres of waar plaats je dat?
In het script bij #15 zie je dit: atob('QG91dGxvb2suY29tDQo')

QG91dGxvb2suY29tDQo
is een base64 gecodeerde tekst van tekst @outlook.com
Je kan Base64 coderen in Notepad++ (in menu Plugins -> Mime Tools -> Base64 encode) of via een online website (google op "tekst naar base64 converter")

Op de plek in de html waar je <script>eml('Isabelle240')</script> typt ziet de bezoeker de tekst Isabelle240 en daarachter de (nu gedecodeerde) tekst @outlook.com zonder een klikbaar linkje.
 

Nieuwste berichten

Bovenaan Onderaan