Advies Iemand die weet of provider is die eigen kastje...

GeWij

Gevestigd lid
Lid geworden
16 feb 2016
Berichten
480
Waarderingsscore
15
Punten
0
Leeftijd
46
Iemand die weet of provider is die eigen kastje laat gebruiken ? Las ook iets dat mensen die langer bij Ziggo zaten wel nog zelf bepaalde kastjes kunnen gebruiken ipv één te huren van Zuigie. Wat dat dan is misschien, en of ook voor mij geld, ging hier in noorden automatisch over van upc naar dit bedrijf. of een andere optie om dit weer extra opgelegde juk af te kunnen schudden misschien, al kost het een decoder die ik er van zijn lang zal ze niet uit zal kunnen halen, dit toe eigenen van zaken waar het niet hoeft heeft me op meerdere terreinen al aardig het bloed onder de nagels weg, zei jan l. tegen de niet kraaiende haan (laatste zelf bedacht, grappig hè ?).
 

YdieresiS

NCF Goeroe
Forumleiding
Administrator
Lid geworden
5 dec 2003
Berichten
36.163
Waarderingsscore
418
Punten
0
Locatie
127.0.0.1
Vanaf begin 2022 zullen ze dat allemaal moeten toestaan:

Maar als je het hebt over decoders weet ik niet hoe dat werkt. De modem moet je in ieder geval straks vrij kunnen kiezen.
 

Rubensky

NCF Goeroe
Forumleiding
Administrator
Lid geworden
17 okt 2011
Berichten
20.747
Waarderingsscore
316
Punten
0
Bij sommige providers waaronder Ziggo kan je de geleverde modem in de Bridge modus zetten. Dan moet je er een eigen router achter hangen. Op die manier ben je geheel vrij om te doen en te laten wat je wilt.
 
TS
TS
GeWij

GeWij

Gevestigd lid
Lid geworden
16 feb 2016
Berichten
480
Waarderingsscore
15
Punten
0
Leeftijd
46
Toch iets gebeurd op dat gebied dus. Maar met decoders nu het verhaal dat niet zelf meer in kan voorzien, verplicht één huren. Groot l*lkoek artikel met alle voordelen er in omschreven, maar keuze wordt je niet meer gelaten, dus dat één nadeel wat alle mogelijke voordelen meer dan teniet doet in mijn idee. Joseph Stalin's en Hitlers van vandaag de dag weten goed waar hun opzichtige voorgangers het hebben verprutst destijds, sneaky nijdige stiekemerds. Nou, maar weer eens verder speuren of toch nog optie weet te vinden ergens, zit schotel te denken zo'n beetje, maar dat ook icm abonnement volgens mij, weet daar 't mien nog niet van, maar zal 't daar in moeten zoeken lijkt me haast. bedankt voor 't aanhoren van dit gera.....uh relaas.
 

Nieuwste berichten

Bovenaan Onderaan