Opgelost Iets vreemds met opstarten Whatsapp desktop.

ShadyAngel

Gevestigd lid
Lid geworden
10 sep 2018
Berichten
483
Waarderingsscore
24
Punten
0
Whatsapp werkt hier nu normaal. Ik heb deze wel opnieuw geînstalleerd en het probleem is niet meer weer gekomen.
Updates gaan bij mij niet automatisch op de pc, op de smartphone wel. Handmatig updaten op de pc dus.
 

Aarie25

NCF Goeroe
Forumleiding
Moderator
Lid geworden
12 apr 2013
Berichten
23.359
Waarderingsscore
893
Punten
0
Leeftijd
41
Jammer dat het niet automatisch werkt, want niet iedereen denkt/weet dat het probleem door een update is op te lossen.
 

Najsnarf

Elite lid
Lid geworden
11 sep 2013
Berichten
6.104
Waarderingsscore
38
Punten
0
Vandaag zag ik in PatchMyPC dat er een update van whatsapp was. Die komt dan m.o.m. automatisch binnen en wordt geinstalleerd. Toen was het probleem dat de snelkoppeling van whatsapp op mijn bureaublad niet meer werkte opgelost.
 

Anneken

Junior lid
Lid geworden
1 sep 2016
Berichten
47
Waarderingsscore
0
Punten
0
Heb hetzelfde probleem, ook al de nieuwste versie gedownload en geïnstalleerd maar de video en spraakgesprekken werken nog steeds niet. Whatsapp klapt volledig dicht zodra ik een gesprek aanneem.
Kan mij iemand helpen waar dit eventueel aan zou kunnen liggen?
 

Aarie25

NCF Goeroe
Forumleiding
Moderator
Lid geworden
12 apr 2013
Berichten
23.359
Waarderingsscore
893
Punten
0
Leeftijd
41
Heb hetzelfde probleem, ook al de nieuwste versie gedownload en geïnstalleerd maar de video en spraakgesprekken werken nog steeds niet. Whatsapp klapt volledig dicht zodra ik een gesprek aanneem.
Kan mij iemand helpen waar dit eventueel aan zou kunnen liggen?
Het zou kunnen dat dit probleem alleen door een update kan worden opgelost.
Heb je Whatsapp al eens helemaal opnieuw geïnstalleerd?
 

Anneken

Junior lid
Lid geworden
1 sep 2016
Berichten
47
Waarderingsscore
0
Punten
0
Jazeker, al alles gedaan om het in orde te krijgen....
 

Aarie25

NCF Goeroe
Forumleiding
Moderator
Lid geworden
12 apr 2013
Berichten
23.359
Waarderingsscore
893
Punten
0
Leeftijd
41
Ik denk dat er weinig anders op zit dan een update af te wachten.
Jou internet werkt wel voor 100%?
Anders zou je hem modem nog een minuutje van het stroom kunnen halen.
 

Anneken

Junior lid
Lid geworden
1 sep 2016
Berichten
47
Waarderingsscore
0
Punten
0
Ook al gedaan..... de wifi werkt optimaal hier.
 

Aarie25

NCF Goeroe
Forumleiding
Moderator
Lid geworden
12 apr 2013
Berichten
23.359
Waarderingsscore
893
Punten
0
Leeftijd
41
Heb jij alleen problemen met Whatsapp of ook met andere programma's?
 
TS
TS
Veng

Veng

Elite lid
Lid geworden
27 nov 2012
Berichten
6.182
Waarderingsscore
87
Punten
0
Ze hebben ook een andere aanpassing gedaan, althans bij mij: Whatsapp start niet meer op in de laatste chat maar moet je die eerst selecteren. Daar is wel wat voor te zeggen. Het overkwam mij een enkele maal wel dat ik een chat naar het verkeerde contact stuurde.
Echt belangrijk is het voor mij echter niet.
 

Anneken

Junior lid
Lid geworden
1 sep 2016
Berichten
47
Waarderingsscore
0
Punten
0
Toch nog geen problemen ondervonden met de rest...zou er meer aan de hand kunnen zijn?
 

Aarie25

NCF Goeroe
Forumleiding
Moderator
Lid geworden
12 apr 2013
Berichten
23.359
Waarderingsscore
893
Punten
0
Leeftijd
41
Toch nog geen problemen ondervonden met de rest...zou er meer aan de hand kunnen zijn?
Beetje lastig om te zeggen, want het kan gewoon bij Whatsapp liggen.
Maar hier op het forum ben jij wel de enigste, dus dat is wel apart.

Maar we kunnen nog wel een paar dingen uitsluiten.

Eerst eens kijken of er geen fouten in jou Windows zitten.
Doe de volgende scan eens, let hierbij op de spatie tussen sfc en /

De scan gewoon laten lopen en niet onderbreken, ook al blijft hij lang hangen op een bepaalde %
Aan het eind kun je zien of er fouten zijn gevonden en herstelt.
Worden er fouten gevonden en herstelt herstart de computer dan een keer.

- Open het start menu en typ "cmd"
- Klik het zoekresultaat cmd (command prompt) met rechts aan en kies uitvoeren als administrator
- Bevestig de prompt met ja
- Typ daarna "sfc /scannow" en druk op enter
- Laat ook deze scan lopen en controleer of er fouten worden gevonden
- Voer de scan bij niet herstelde fouten opnieuw uit met "sfc /scannow"
 

Aarie25

NCF Goeroe
Forumleiding
Moderator
Lid geworden
12 apr 2013
Berichten
23.359
Waarderingsscore
893
Punten
0
Leeftijd
41
Ook gaan we kijken of er geen virus/adware de boel verstoort.
Gebruik beide scanners eens, kies voor gratis downloaden
Laat even weten of er iets word gevonden.

 

Anneken

Junior lid
Lid geworden
1 sep 2016
Berichten
47
Waarderingsscore
0
Punten
0
Bedankt voor je reactie, ik had ondertussen Ccleaner al eens laten lopen:
Bij tools: duplicate finder: zie in bijlage resultaat
AdwCleaner ook laten lopen: zie in bijlage resultaat
 

Bijlagen

  • AdwCleaner[C00].txt
    8,3 KB · Weergaven: 3
  • duplicate.txt
    923,9 KB · Weergaven: 2

Anneken

Junior lid
Lid geworden
1 sep 2016
Berichten
47
Waarderingsscore
0
Punten
0
Dit is het resultaat van: "cmd" etc....

Ik heb het gevoel dat er wat raars aan de hand is met de laptop.... sommige zaken vallen uit zonder enige aanleiding
 

Bijlagen

  • print screen.docx
    697,3 KB · Weergaven: 5
Laatst bewerkt:

Aarie25

NCF Goeroe
Forumleiding
Moderator
Lid geworden
12 apr 2013
Berichten
23.359
Waarderingsscore
893
Punten
0
Leeftijd
41

Aarie25

NCF Goeroe
Forumleiding
Moderator
Lid geworden
12 apr 2013
Berichten
23.359
Waarderingsscore
893
Punten
0
Leeftijd
41
Dit is het resultaat van: "cmd" etc....

Ik heb het gevoel dat er wat raars aan de hand is met de laptop.... sommige zaken vallen uit zonder enige aanleiding
Je hebt de sfc scan niet goed gedaan.
Je moet alleen sfc /scannow invoeren. dus niet met de haakjes erbij :)
 

Anneken

Junior lid
Lid geworden
1 sep 2016
Berichten
47
Waarderingsscore
0
Punten
0
Malwarebytes
www.malwarebytes.com

-Logboekdetails-
Scandatum: 25-10-2021
Scantijd: 19:37
Logbestand: 32af7f8e-35ba-11ec-b561-a81e846db6c3.json

-Software-informatie-
Versie: 4.4.9.142
Versie componenten: 1.0.1486
Update pakketversie: 1.0.46396
Licentie: Proef

-Systeeminformatie-
Besturingssysteem: Windows 10 (Build 19043.1288)
Processor: x64
Bestandssysteem: NTFS
Gebruiker: LAPTOP-EGO0CPI8\admin

-Scansamenvatting-
Scantype: Bedreigingsscan
Scan geactiveerd door: Handmatig
Resultaat: Completed
Objecten gescand: 297956
Dreigingen herkend: 0
Dreigingen in quarantaine: 0
Verstreken tijd: 10 min, 53 s

-Scanopties-
Geheugen: Ingeschakeld
Opstarten: Ingeschakeld
Bestandssysteem: Ingeschakeld
Archieven: Ingeschakeld
Rootkits: Uitgeschakeld
Heuristiek: Ingeschakeld
POP: Detectie
POA: Detectie

-Scandetails-
Proces: 0
(Geen kwaadaardige items gedetecteerd)

Module: 0
(Geen kwaadaardige items gedetecteerd)

Registersleutel: 0
(Geen kwaadaardige items gedetecteerd)

Registerwaarde: 0
(Geen kwaadaardige items gedetecteerd)

Registerdata: 0
(Geen kwaadaardige items gedetecteerd)

Gegevensstroom: 0
(Geen kwaadaardige items gedetecteerd)

Map: 0
(Geen kwaadaardige items gedetecteerd)

Bestand: 0
(Geen kwaadaardige items gedetecteerd)

Fysieke sector: 0
(Geen kwaadaardige items gedetecteerd)

WMI: 0
(Geen kwaadaardige items gedetecteerd)
 

Bijlagen

  • Scann.docx
    725,6 KB · Weergaven: 4

Aarie25

NCF Goeroe
Forumleiding
Moderator
Lid geworden
12 apr 2013
Berichten
23.359
Waarderingsscore
893
Punten
0
Leeftijd
41
Ik heb het gevoel dat er wat raars aan de hand is met de laptop.... sommige zaken vallen uit zonder enige aanleiding
Wat valt er zo maar uit?
 

Anneken

Junior lid
Lid geworden
1 sep 2016
Berichten
47
Waarderingsscore
0
Punten
0
Loopt al gans de dag vast, ctrl Alt Del werkt dan ook niet en kan niet anders of volledig uitzetten, de tekst volgt ook niet en soms ontbreken er stukken tekst.
 

Nieuwste berichten

Bovenaan Onderaan