• De afgelopen dagen zijn er meerdere fora waarop bestaande accounts worden overgenomen door spammers. De gebruikersnamen en wachtwoorden zijn via een hack of een lek via andere sites buitgemaakt. Via have i been pwned? kan je controleren of jouw gegeven ook zijn buitgemaakt. Wijzig bij twijfel jouw wachtwoord of schakel de twee-staps-verificatie in.

installatie printer bij Windows 11 S-mode

Status
Niet open voor verdere reacties.

BUMPER2008

Nieuw lid
Lid geworden
16 feb 2011
Berichten
23
Waarderingsscore
0
In hen een Canon PIXMA MP 230 en probeer stuurprogramma op mijn nieuwe laptop met Windows 11 S-mode te installeren.
Dat lukt niet. Er wordt allen drver voor scannen deels geinstalleerd.
Canon weet ook geen oplossing>
Moet ik de S-mode opheffen en kan dat ongestraft?
Is er een ander oorzaak?
 
Lees dit maar eens door.

Het gebruik van Windows 11 in S-modus resulteert in een meer beperkte versie van Windows. De Store en Microsoft Edge zijn de enige opties voor online browsen en het installeren van applicaties op Windows 10 in S-modus. U kunt echter alternatieve browsers installeren vanuit de Microsoft Store op Windows 11 in S-modus, maar de standaardbrowser blijft altijd Edge.

In de Windows 11 S-modus promoot Microsoft beveiliging, snelheid en stabiliteit als belangrijkste verkoopargumenten. Malware kan niet werken op Windows, omdat het alleen applicaties kan starten vanuit de Windows Store. Web-apps kunnen niet op uw computer worden geïnstalleerd, dus ze kunnen de opstartsnelheid niet vertragen of spyware installeren die op de achtergrond op de loer ligt.

S Mode biedt een veiligere omgeving als alle applicaties die je wilt gebruiken toegankelijk zijn in de Microsoft Store. Daarom is S Mode in eerste instantie ontworpen voor scholen. Hiermee kunt u Microsoft Edge, Microsoft Office en andere Store-apps zoals Apple iTunes en Spotify uitvoeren.


Dus misschien toch overwegen het uit te zetten, kan zonder problemen, hoe vind je in de link.

 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Steun Ons

Nieuwste berichten

Terug
Bovenaan