• Hulpvragenden in dit forumonderdeel worden enkel geholpen door daartoe bevoegde teamleden.
    Dit is belangrijk, zodat de hulpvragende goed geholpen kan worden zonder (goedbedoelde) aanvullende berichten van andere leden.
    Post een van de leden ondanks alles toch een bericht in zo'n discussie, dan zal dit bericht verwijderd worden.

In Behandeling Kan geen *.exe bestanden meer uitvoeren.

Nikki Russel

Gevestigd lid
Lid geworden
3 dec 2006
Berichten
303
Waarderingsscore
0
Punten
16
Sinds een paar dagen hebben mijn *.exe bestanden meer uitvoeren staat een wit icoontje voor. Als ik een zipbestand
download en wil deze uitpakken moet ik dit doen als admin. Heb de computer terug gezet naar 13 sep jl. en kon toen geen update van Windows meer downloaden, kreeg foutmelding(0x80070002) gezocht om dit op te lossen maar nee, contact opgenomen met Microsoft en update van Windows lukt weer, maar zit nog met hetzelfde probleem, de bovengenoemde bestandje op de laptop geprobeerd werkt zonde probleem. Heb Eset on-line gedraaid 13 uur maar zonder resultaat.

Gaarne zou ik hulp krijgen om dit op te lossen,

Bij voorbaat dank,
Met vriendelijke groet,
Nikki
 

Rubensky

Administrator
Forumleiding
Lid geworden
17 okt 2011
Berichten
20.232
Waarderingsscore
249
Punten
63
Staan de datum en tijd van je computer goed?

doe het volgende zoek via start naar cmd.
Klik erop met de rechter muisknop en kies Als administrator uitvoeren.
Typ het volgende commando sfc /scannow en druk Enter.
Wacht tot de scan voltooid is. Herstart daarna de computer.
 

Lange Pier

NCF Goeroe
Lid geworden
4 nov 2008
Berichten
25.528
Waarderingsscore
468
Punten
83
Als CMD niet wil, is ook een *.exe, dan bovenstaande tool proberen.
 

Nikki Russel

Gevestigd lid
Lid geworden
3 dec 2006
Berichten
303
Waarderingsscore
0
Punten
16
Bovenstaande sfc /scannow etc al uitgevoerd zonder resultaat. Als ik een bestand download *.exe of zip en deze uit pak wil *.exe ook niet starten deze krijgen allemaal een wit icoontje. zo ook krijg ik de vraag bij saven wilt u de lange bestandsnaam behouden terwijl de file naam niet meer dan 8 karakters kent.
Maar als ik bv iets met Total Commander inpak kan ik deze probleemloos uitpakken en starten.
onder screendump speccy
 

Bijlagen

  • speccy.zip
    46,2 KB · Weergaven: 6

dorado

Nieuw lid
Lid geworden
12 mrt 2016
Berichten
25
Waarderingsscore
1
Punten
3
1. Download en unzip exe_fix_w10.zip naar je bureaublad waarna exe_fix_w10.reg op je bureaublad komt te staan.
2. Rechtsklik exe_fix_w10.reg en klik op Samenvoegen
3. Herstart de computer.
 

Nikki Russel

Gevestigd lid
Lid geworden
3 dec 2006
Berichten
303
Waarderingsscore
0
Punten
16
dorado, bovenstaande uitgevoerd, nu Q-Dir portable uitgepakt en dan is de icon voor de exe een
wit vlakje en als je er op klikt wordt het niet uitgevoerd. bestaande programma's op de PC die je met exe opstart werken wel, voordien ook. Heb Malwarebytes ook nog gedraaid en 93 gevonden detecties in quanrantaine gezet, eigenlijk snap ik er niets maar van, zo ook kon ik een pdf on-line niet downloaden en als je iets uit wil pakken krijg je de vraag of je de lange bestandsnaam wilt behouden terwijl deze niet meer dan 8 karakters telt.
 

Bijlagen

  • EXEBES~1.ZIP
    17 KB · Weergaven: 5

Aarie25

Moderator
Forumleiding
Lid geworden
12 apr 2013
Berichten
21.838
Waarderingsscore
638
Punten
113
Leeftijd
40
Locatie
Gelderland
Kijk eens of de volgende gratis scanners iets vinden.
Kies hier voor gratis downloaden
Kies hier aan de linker kant voor gratis gebruiken
 

abbs

Heeft veel posts
Lid geworden
29 dec 2012
Berichten
10.194
Waarderingsscore
14
Punten
38
Locatie
Leidschendam
Hallo,

Ik denk dat je pc aardig besmet is als Mbam al 93 items vind, ik ben benieuwd wat:

Start Malwarebytes klik op "Rapporten".
Klik op het recenste "Scanrapport > Rapport bekijken".
Klik op Exporteer en kies Tekstbestand (*.txt).


Vul een bestandsnaam in en bewaar het op je bureaublad zodat je het makkelijk terugvindt.
Post het logbestand als bijlage in je volgend bericht.
 

Nikki Russel

Gevestigd lid
Lid geworden
3 dec 2006
Berichten
303
Waarderingsscore
0
Punten
16
Eset gedraaid online, niets.
Malwarebytes gedraaid en objecten gevonden en verwijderd (zie txt bestand als bijlage)
Nadat dit is verwijderd PC opnieuw opgestart, Maar het probleem is als ik iets dowload of een programma wat reeds op mijn PC staat wil uit pakken wordt het bijbehorende icoontje wit en kan ik niet meer uitvoeren de bestandsgrootte blijft het zelfde.
Met vriendelijke groet,
Nikki
 

Bijlagen

  • MALWAR~1.ZIP
    5,1 KB · Weergaven: 9

abbs

Heeft veel posts
Lid geworden
29 dec 2012
Berichten
10.194
Waarderingsscore
14
Punten
38
Locatie
Leidschendam
Hallo,

Waarom heb je een zip bestand geplaatst, graag een txt bestand plaatsen of de inhoud kopiëren en plakken.
 

Nikki Russel

Gevestigd lid
Lid geworden
3 dec 2006
Berichten
303
Waarderingsscore
0
Punten
16
Hierbij het txt bestand, in eerste instantie gezipt omdat een screenshot in jpg ook niet werd geaccepteerd, vandaar.
 

Bijlagen

  • MALWAR~1.TXT
    18,8 KB · Weergaven: 8

abbs

Heeft veel posts
Lid geworden
29 dec 2012
Berichten
10.194
Waarderingsscore
14
Punten
38
Locatie
Leidschendam
Hallo,

jpg bestanden kan je uploaden via IMGDumper.nl 2.1 » Home
En dan de verkregen link plaatsen.



Download de
Farbar Recovery Scan Tool 32 of 64 bit via de onderstaande link naar het bureaublad.

Farbar Recovery Scan Tool Link

Hier staat een beschrijving hoe u kunt kijken of u een 32 of 64 bit versie van Windows heeft.
Als er een melding van Smartscreen komt doe het volgende Handleiding als je klaar bent mag je hem weer aanzetten.


Farbar Recovery Scan Tool uitvoeren
Klik met de rechtermuisknop op FRST.exe en kies voor de optie
Als administrator uitvoeren.
  • Als het programma is geopend klik Yes (Ja) bij de disclaimer.
  • Druk vervolgens op de Scan knop, er zal nu eerst een back-up van het register worden gemaakt.
  • Wanneer de scan gereed is worden er twee logbestanden aangemaakt met de naam (FRST.txt en Addition.txt) op dezelfde plaats vanwaar de 'tool' is gestart.
  • Voeg beide logbestanden als bijlage[/color] toe aan het volgende bericht.
Een handleiding via een filmpje van Farbar Recovery Scan Tool kan je HIER vinden.
 

Nikki Russel

Gevestigd lid
Lid geworden
3 dec 2006
Berichten
303
Waarderingsscore
0
Punten
16
Wilde FRST64.exe downloaden, lukt niet krijg melding, is geblokkeerd omdat dit schadelijk kan zijn voor uw apparaat.
 

abbs

Heeft veel posts
Lid geworden
29 dec 2012
Berichten
10.194
Waarderingsscore
14
Punten
38
Locatie
Leidschendam
Wilde FRST64.exe downloaden, lukt niet krijg melding, is geblokkeerd omdat dit schadelijk kan zijn voor uw apparaat.
Je mag dit toestaan en als de melding van je virusscanner is die even uitzetten.
En als de logjes zijn gemaakt die weer aanzetten.
 

Nikki Russel

Gevestigd lid
Lid geworden
3 dec 2006
Berichten
303
Waarderingsscore
0
Punten
16
Ik weet niet of de foutmelding 'C:\Windows\Temp\BitDedefenderThreat scanner.dmp er iets
mee te maken heeft, krijg deze melding geregeld bij afsluiten Windows (zie bijlage)
m.vr.gr. Nikki
 

Bijlagen

  • BitDefender Threat scanner.DMP.zip
    107,7 KB · Weergaven: 6

Nieuwste berichten

Bovenaan Onderaan