Opgelost Krijg een foutmelding device is ofline

Giedoke

Vaak hier
Lid geworden
6 okt 2011
Berichten
839
Waarderingsscore
3
Punten
18
bij Het Opstarten Vandaag met mijn Smartfoon Klipad 450 Wi-Fi krijg ik deze Foutmelding TP-Link _57DF Authenticatie probleem. en geen netwerk ik ga op zoek naar instellingen daar zie ik staan Wifi verbinding onderbroken Bluetoon ingeschakeld, ik druk op Wifi en dan zie ik dat er verschillende netwerken worden en krijg ik ook te lezen TP-Link _57DF Authenticatie probleem.
Ik druk op verbinden en dan staat er verbinding maken en ik krijg de zelfde fout? heeft dat iets te maken met mijn router
ik kan wel met de camera van de smartphone verbinding maken met mijn laptop Acer Aspire E 17 daar is alles normaal
Graag had ik geweten hoe ik dat kan oplossen?
 

Aarie25

Moderator
Forumleiding
Lid geworden
12 apr 2013
Berichten
21.732
Waarderingsscore
627
Punten
113
Leeftijd
40
Locatie
Gelderland
Heb je de router al eens gereset, dus even van het stroom gehaald?
Grote kans dat het dan weer werkt.
 

Giedoke

Vaak hier
Lid geworden
6 okt 2011
Berichten
839
Waarderingsscore
3
Punten
18
Geen resultaat het probleem blijft bestaan , ik denk aan een andere clever dog
 

artstudiog

Enthousiast
Lid geworden
10 jul 2012
Berichten
2.383
Waarderingsscore
95
Punten
48
Locatie
Wuustwezel
Welk is jouw provider? Er zijn met het onweer de afgelopen dagen wel meer router beschadigd.
 

erikdenhouter

Vaak hier
Lid geworden
14 jun 2019
Berichten
792
Waarderingsscore
62
Punten
28
Leeftijd
63
Je moet in die phone een optie hebben om het netwerk te laten 'vergeten' en dan opnieuw verbinding met wachtoord maken. Dat gedaan ?
 

Giedoke

Vaak hier
Lid geworden
6 okt 2011
Berichten
839
Waarderingsscore
3
Punten
18
ja dat heb ik gedaan in de instelling een ander wachtwoord geplaatst maar idem
 

maestro12

Bekend gezicht
Lid geworden
26 mei 2020
Berichten
126
Waarderingsscore
22
Punten
18
Locatie
Roosendaal
Je bent ook al op een ander forum bezig, is wel handig om dat hier ook te vermelden, kunnen we in elk geval zien welke acties je al gedaan hebt.

Aangezien andere apparaten wel normaal verbinding maken denk ik dat je het eerder in de Klipad moet zoeken.
De support van Klipad heeft geen andere oplossing dan 'het toestel terugzetten naar fabrieksinstellingen' als de problemen aanhouden.
Wat is het type TP-link waarmee je probeert te verbinden, een 57DF kennen ze bij TP-Link niet (bij D link kennen ze wel een 57DF, maar dat is een ander merk)
 

Giedoke

Vaak hier
Lid geworden
6 okt 2011
Berichten
839
Waarderingsscore
3
Punten
18
Halo het is opgelost nu het werkt weer
 

erikdenhouter

Vaak hier
Lid geworden
14 jun 2019
Berichten
792
Waarderingsscore
62
Punten
28
Leeftijd
63
Mooi ! En hoe ?
 

erikdenhouter

Vaak hier
Lid geworden
14 jun 2019
Berichten
792
Waarderingsscore
62
Punten
28
Leeftijd
63
Ai, goed dat het werkt natuurlijk, maar je hebt nog een mogelijkheid van een harde reset van je router. Daarmee raak je je instellingen wel kwijt, maar die moet je tenslotte bij een nieuwe router ook allemaal invoeren.
 

Giedoke

Vaak hier
Lid geworden
6 okt 2011
Berichten
839
Waarderingsscore
3
Punten
18
ik laat het nu zo het werkt en dat is het bijzonderste .
 

Aarie25

Moderator
Forumleiding
Lid geworden
12 apr 2013
Berichten
21.732
Waarderingsscore
627
Punten
113
Leeftijd
40
Locatie
Gelderland
Dat lijkt mij ook het beste.
 

erikdenhouter

Vaak hier
Lid geworden
14 jun 2019
Berichten
792
Waarderingsscore
62
Punten
28
Leeftijd
63
Zeker wel, verbinding is tenslotte het belangrijkste.
 
Bovenaan Onderaan