• Hulpvragenden in dit forumonderdeel worden enkel geholpen door daartoe bevoegde teamleden.
    Dit is belangrijk, zodat de hulpvragende goed geholpen kan worden zonder (goedbedoelde) aanvullende berichten van andere leden.
    Post een van de leden ondanks alles toch een bericht in zo'n discussie, dan zal dit bericht verwijderd worden.

Sticky Lees alstublieft het volgende: Wie helpt u?

Status
Niet open voor verdere reacties.
A

Abraham54

Gast
Dit forum omvat een team specialisten, ervaren in alle facetten en kennis in de Hijack This, Virussen en Spyware sectie.

Vanwege de continu veranderende wijze waarin computers gecompromitteerd worden en de mate waarop dit besturingssystemen raakt, accepteren wij geen berichten meer van gebruikers die geen lid zijn van het security team en toch een antwoord of fix posten in een gebruikerstopic.

Elk bericht dat verwijderinstructies of andere instructies bevat, welke niet gepost werd door een lid van het security team , zal worden verwijderd. De originele poster zal ook geen instructies opvolgen door onbevoegde inmenging die zelfs kunnen leiden tot een systeemcrash.

Wij proberen zulk soort berichten snel te verwijderen, maar indien jij toch het advies van een ongetraind lid opvolgt, doe je dat op eigen verantwoordelijkheid.
Dus wacht op een bericht van een van de analisten met advies voor de correcte procedure om malware uit jouw Windows te verwijderen.

Op het NCF zijn de volgende leden lid van het security team : momenteel enkel Abraham54.
 
A

Abraham54

Gast
Ik vind het zo langzamerhand vervelend, dat iedereen maar denkt te kunnen posten in discussies op dit forum.
Hoe goed bedoeld ook, het is voor de hulpvragende lastig als anderen met vragen of zelfs oplossingen komen die haaks staan op hoe de fix wordt gedaan.


Meerdere opties staan natuurlijk open voor mij.
1. Berichten gewoon verwijderen.
2 Of dit forum geheel op Moderatie zetten.

Mijn opzet is dus dit forum te kunnen vrijwaren van reacties door anderen, zodat hulpvragenden weer gericht geholpen kunnen worden.
 
A

Abraham54

Gast
Het valt mij op dat er met de beste bedoelingen door anderen in de fix-discussies gepost wordt.

Echter omdat het hier om malware reiniging gaat en om de hulp vragende niet in verwarring te brengen, worden leden die in dit topic een hulpvraag hebben gepost, enkel door SecurityExperts of de beheerder van dit forum geholpen.

Vanaf nu worden dan ook berichten door andere leden in zo'n hulpvraag discussie, zonder vermelding van de reden verwijderd.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Bovenaan Onderaan