• De afgelopen dagen zijn er meerdere fora waarop bestaande accounts worden overgenomen door spammers. De gebruikersnamen en wachtwoorden zijn via een hack of een lek via andere sites buitgemaakt. Via have i been pwned? kan je controleren of jouw gegeven ook zijn buitgemaakt. Wijzig bij twijfel jouw wachtwoord of schakel de twee-stappen-verificatie in.

Opgelost Maar lozen dat vast internet?

  • Onderwerp starter Verwijderd lid 166019
  • Startdatum
Status
Niet open voor verdere reacties.
TS
TS
V

Verwijderd lid 166019

Gast
Zit nu op bijna 13 GB, eerdere post van 15 januari was 6 nogwat GB, staat daar vermeld "laatste 30 dagen", maar dat niet direct verband denk ik, niet helemaal duidelijk hoe dat af te lezen, maar lijkt erop dat gemiddeld een goeie GB per dag verbruik, dus met bundeltje van 10 of 15 GB voor een maand, ga ik het met dit verbruik niet redden, maar misschien met tweaken van achtergrond processen dat wat te bereiken valt, wordt dan wel langer verhaal dan dat ik hoopte. Maar dit kan om mij dus nu verder wel dicht, heb genoeg duidelijkheid nu wel erover.

Ps Behalve dat leek dat bundels waren voor 5GB per dag, of Zoveel GB per maand, maar ben er wel even klaar mee voor nu. Bedankt voor alle hulp.
 

Aarie25

NCF Goeroe
Forumleiding
Moderator
Lid geworden
12 apr 2013
Berichten
24.879
Waarderingsscore
1.199
Punten
0
Leeftijd
42
Ts heeft gevraagd om zijn account te laten verwijderen, ik heb daarom dit topic gesloten.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.

Nieuwste berichten

Bovenaan Onderaan